Kozakçıoğlu tabelayı indirdi

Sabire-Hayri Kozakçıoğlu çiftinin kızı Meral Kozakçıoğlu, işyerini kapama kararı almış duyduğuma göre.

İki yıl önce Suadiye’de Fizikom Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon adlı merkezi açan Meral Hanım dostlarına, işlerinin yoğunluğundan dolayı bu merkezle yeterince ilgilenemediğini söylüyormuş. Önceki gün Fizikom’un önünden geçerken tabelanın da indirildiğini görünce Kozakçıoğlu’nun bu konuda kesin kararlı olduğunu anladım.

Eren 1000 kişiye söyledi

Cenk Eren, bayramın ikinci akşamı Çeşme’de sahneye çıktı. Çeşme, Sheraton Otel’de Emel Sayın’dan önce sahne alan ve salonu dolduran 1000 kişiye iki saat boyunca unutamayacakları bir eğlence yaşatan Eren’e ertesi gün Alaçatı’da rastladım. Arkadaşlarıyla geziyor, halkla kısa sohbetler edip bayramlaşıyordu. Sanatçı kaprisinden uzak, mütevazı görüntüsüyle dikkat çeken Eren, ayaküstü sohbetimiz sırasında askerliğini İzmir-Narlıdere’de yaptığını, bu yüzden İzmir’i çok sevdiğini anlattı.

Şahitleri Özal

İzmir’in tanınmış işadamlarından Doğa Ölmez ve Beste Süzgün, geçtiğimiz hafta Conrad Otel’de evlendi. Gelinin şahidi Semra Özal, damadın şahidi ise Erkan Yolaç oldu. Davetliler arasında Asuman Yolaç, Nevra Serezli, Selçuk Maruflu gibi ünlü isimler de vardı. Yeni evli çift, balayı için Uzakdoğu’ya gitmeyi planladıklarını söyledi.

Milli takımda görmek istiyor

Gülşah Alkoçlar, bayram tatilini Uludağ’da geçirdi. Büyük kızı Neslişah’ın bayramın ilk günü yanlarında olduğunu, eşi Ender Alkoçlar ve kızlarıyla bayramı birlikte karşıladıklarını, daha sonra Neslişah’ın arkadaşlarının yanına İstanbul’a gittiğini söyleyen Gülşah Hanım, küçük kızı Aslışah’ın geçen yıl Audi Quattro Türkiye Kayak ve Snowboard Şampiyonası’nda beşinci olduğunu hatırlatarak, "Aslışah kaymayı çok seviyor. Tehlikeli bir spor yapıyor. Çok istemememe rağmen başarılarından mutlu oluyorum ve onu da ablası gibi milli takımda görmek istiyorum" dedi.

Trafiğe çare

Ağaoğlu İnşaat’ın sahibi Ali Ağaoğlu, işlerinin yoğunluğundan yakınarak geçtiğimiz yıl helikopter satın almıştı. İstanbul, Bodrum ve Uludağ’daki işleri nedeniyle sık sık uçmak zorunda kalan Ağaoğlu, bayram tatilini ise Uludağ’da sahibi olduğu Ağaoğlu Otel’de geçirdi. Ağaoğlu, İstanbul’a dönüşte yine helikopterini kullandı.

Seminerler başlıyor

Resim ve Heykel Müzeleri Derneği, Fotoğraf Atölyesi işbirliği ile Digital Fotoğrafçılık Temel Eğitim Seminerleri’ne, Ocak 2008’de Nişantaşı’ndaki merkezinde başlayacak. Resim ve Heykel Müzeleri Derneği Başkanı Leyla Belli, hafta arasında yapılacak olan seminere kayıt ve detaylı bilgi için 0212 291 54 15 no’lu telefondan bilgi alınabileceğini söylüyor.

Geleceğin gelin-görümcesi

Murat Aşık, iki yıldır Esra Eron’la flört ediyor. Eron’un, Murat Aşık’ın kız kardeşi Eda’nın geçtiğimiz aylarda yapılan nikah törenine katılması, aileye kabul edildiğinin ilk işaretiydi. Sevgililer bayram tatilinde Uludağ’daydı. Çifte, Eda Hanım ve eşi Serkan Keleş de eşlik ediyordu. Eda Hanım’ın Eron’la çok iyi anlaştığını görenler, Aşık ailesinden yakında bir düğün haberi daha geleceğinden eminler.

Yeni evli çiftin kar tatili

İbrahim-Ayşen Yazıcı çiftinin kızı Efsun, Medi Teks firmasının sahibi Ekrem Başarır’la geçtiğimiz ay evlenmişti. Eski milli sutopçu Ekrem Başarır’la Efsun Hanım, nikah sonrası balayı için Belçika’ya gitmişlerdi. Geçtiğimiz hafta balayından dönen çift, bayram tatili için de Uludağ’ı tercih etti. Çift, Efsun Hanım’ın babası İbrahim Yazıcı’ya ait otelde kaldı.

Doğal bakımlar

Antalya’daki Carpe Diem Spa Merkezi, son teknoloji ekipmanlarıyla misafirlerine ruh ve beden yenilenmesi sağlamayı hedef edinmiş bir yer. Masaj terapileri, spa bakımları, Türk hamamında geleneksel kese ve köpük uygulamaları, dünyaca ünlü Fransız markası Thalgo ile yapılan yüz ve vücut uygulamalarının bütünleyici etkisi Carpe Diem Spa ile birleşiyor.

Kitabı piyasada

Gülmece kitaplarıyla gündemi tiye alan Metin Uca’dan bu kez şekil olarak da farklı bir kitap geldi. Uca, klozet kapağı formunda düzenlenmiş kapağıyla dikkat çeken "Tüh! Otur Anla Rahatla Kitabı"nda, hiciv özellikleri taşıyan bulmacalar ve ilginç boşluk doldurmalara yer verdi.
Yazarın Tüm Yazıları