Bu yola dikkat

Güncelleme Tarihi:

Bu yola dikkat
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2007 00:00

Manisa Emniyet Müdürlüğü bayram öncesi, bayram süresince ve sonrasında karayolu ulaşımında yaşanacak trafik yoğunluğunu dikkate alarak, kazaların önlenmesi ve vatandaşların güvenle seyahat edebilmeleri için broşürler bastırıp dağıttı.

Sürücüler kötü kış şartlarında yola çıkmamaları, araçlarına gerekli bakımı yaptırmaları ve hız yapmamaları konusunda uyarıldı.

Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir, sürücü, yaya ya da yolcu olarak herkesin doğrudan ya da dolaylı olarak trafikle ilgili olduğunu belirterek, "Trafik kazalarında birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği, sakat kaldığı, hasar gören araçlar nedeniyle büyük miktarda milli servetin yok olduğu herkes tarafından biliniyor. Bu dönemlerde trafik kazalarının sayısında hissedilir derecede artış gözlendiği geçmiş yılların istatistik verilerinden anlaşılıyor. Kazaları önlemek amacıyla normal kontrol programımızın yanında ek programlarla akan trafiğin denetimi, seyir halinde kural ihlali yapan sürücülerin tespiti, yakalanması ve gerekli yasal işlemlerin yapılması sağlanacak. Güzergah ekiplerinin yanında takviye ekiplerle özellikle radarla hız denetimi ve ihbarlı kontrollere ağırlık verilecek" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!