Kaçan kupaya böyle üzüldüler

Güncelleme Tarihi:

Kaçan kupaya böyle üzüldüler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2007 00:00

Gölbaşı’nda düzenlenen ilköğretim okulları arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyonluğu penaltılarla kaptıran TED Koleji Vakfı İlköğretim Okulu öğrencileri uzun süre gözyaşı döktüler.

GÖLBAŞI’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kültür Komisyonu ilköğretim okulları arasında futbol turnuvası düzenledi. Turnuvanın finalinde TED Koleji Vakfı İlköğretim Okulu’yla karşılaşan TEK İlköğretim okulu normal süresi 2-2 biten maçı penaltılarla kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

TED Koleji Vakfı İlköğretim Okulu öğrencileri ise göz yaşı döküp ağladılar. Şampiyonluğu kaçıran TED ögrencilerini ise Milli Eğitim yöneticileri ve velileri teselli etti.

Futbol turnuvasına TEK, Atatürk, Gündüzalp, İhsan Köksal, Sevgi Çiçeği, İnönü, Gökçehöyük, Dr. A.Filiz Göğüş, Şahin Sevin, TED Koleji Vakfı, Baldudak ilkögretim okulları katıldı. Turnuvada, Şahin Sevin İlköğretim üçüncü, Atatürk İlköğretim Okulu dördüncü oldu. Penaltı atışları sonucu şampiyon olan TEK İlköğretim Okulu, Ankara’da yapılacak olan şampiyonaya doğrudan katılmaya hak kazandı.

Müsabaka sonunda dereceye giren okullara Şube Müdürü Hatice Şap, Hamit Saydam ve Şahin Sevin İlköğretim Okulu Müdürü Hayrettin Balcı ile MEB Şube Müdürü Tuncay Morkoç tarafından kupa ve katılım belgeleri verildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nda Şube Müdürü olarak Görev yapan Tuncay Morkoç’un şampiyon takımda kaptanlık yapan oğlu Furkan’a kupa ve katılım belgesi vermesi dikkat çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!