En iyi mankenler seçildi

Güncelleme Tarihi:

En iyi mankenler seçildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2007 11:31

Dün akşam İstanbul ve Antalya'da düzenlenen iki yarışmada en iyi mankenler seçildi.

Haberin Devamı

 

Best Model fotoğrafları için tıklayın...

Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda bu yıl 20. düzenlenen Best Model Of The World yarışmasında bayanlarda Nijeryalı Ademokoya Olubunmi Olubukola, erkeklerde de Azerbaycanlı Rustem Abil Cebrayilov birinciliği kazandı. Yarışmaya Türkiye adına katılan Senem Kuyucuoğlu ikinciliği alırken erkeklerde Türkiye'yi temsil eden Kaan Aypulat Best Press derecesini kazandı. Erkan Özerman'ın organizasyonu ve Uğurkan Erez'in kareografisi ile gerçekleştirilen gecede Demet Akalın ve Chico The Gypsies grubu sahneye çıktı. Sibel Tüzün, Tanyeli, Mehmet Ali ve Meyra Ilıcak, Şenay Akay gibi ünlü simaların yeraldığı yarışmaya 1988 yılında İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan yarışmada birinciliği kazanan İspanyol güzel Remedios Cervantes geceye renk kattı. Gecede Ermenistan'ı bayanlarda temsil eden Marine Avetyan Best Foto Model ödülüne layık görüldü.

 

Haberin Devamı

Yarışmadan fotoğraflar için tıklayın...

Dünyanın en saygın güzellik yarışmalarından biri olan ‘Miss Fashion TV 2007' finalinde, kraliçelik tacını Polonyalı Patrica Laufer taktı. Türkiye'yi temsil eden Tuğçe Yulaç ise dereceye giremedi.
Antalya’nın Beldibi Beldesi'ndeki ‘Sungate Port Royal Otel'de 1 haftadan bu yana kamp yapan çeşitli ülkelerden 54 manken, dün gece düzenlenen final gecesinde, ‘Miss Fashion TV 2007' güzeli seçilebilmek için podyuma çıktı. Finalistler önce bikinilerle sahneye çıktı. Mankenler daha sonra, Cengiz Abazoğlu, Cemil İpekçi, Dilek Hanif, Emel Acar, Erol Albayrak, Gamze Saraçoğlu gibi modacılarımızın tasarladığı kıyafetleri taşıdı. Yaklaşık 3 saat süren yarışma, 220 ülkenin televizyon kanallarında canlı yayınlandı.
Yarışmada, 1.75 metre boyundaki ve 86- 60- 86 vücut ölçülerindeki Polonyalı Patrica Laufer kraliçelik tacını taktı. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın sunduğu yarışmada Laufer tacını, geçen yılın birincisi Delila Softic’den devraldı. Yarışmada Venezüellalı Luna Romos ikinci, Ukraynalı Karina Zhironkina ise üçüncü oldu. Dördüncülüğü Maily Luigend, beşinciliği ise Olga Zarubina’nın kazandığı gecede, Türkiye’yi temsil eden 20 yaşındaki Tuğçe Yulaç dereceye giremedi. Yaklaşık 1000 davetlinin izlediği gecede, Ajda Pekkan mini konser verdi.
Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!