Tek hayali kırmızı Ferrari kullanmaktı

Güncelleme Tarihi:

Tek hayali kırmızı Ferrari kullanmaktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2007 00:00

Türkiye’nin Varşova Büyükelçisi Ecvet Tezcan’ın oğlu Sait Tarık Tezcan’ın evde verdiği partide "Rus ruleti" oynar gibi silahı başına dayayıp tetiği çekince ölen Cem Orga Turakan (20), dün Ankara’da toprağa verildi.

Karşıyaka Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Turakan’ın annesi Füsun, yarbay emeklisi olan babası Bora ve kardeşi Canberk Turakan’ın yanı sıra, Büyükelçi Tezcan, eşi Neslihan Tezcan, oğulları Sait Tarık Tezcan ile ölen gencin arkadaşları katıldı. Cem Orga’nın kırmızı bir Ferrari’ye sahip olmak istediğini anlatan arkadaşları, "Ölümünün, hız tutkusu nedeniyle otomobillerden olacağını söylüyordu. En büyük hayali de kırmızı bir Ferrari kullanmaktı" dediler.

Neslihan Tezcan, "Oğlum arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için bizden izin almıştı. Misafir odasındaki kilitli sandık içine sakladığımız tabancayı çıkarmışlar. Cem Orga, yarbay çocuğu olduğu için sanıyorum silahlara da merakı vardı. Tabancayı eline alıp bir mermi koyduktan sonra kızlar çığlık atmaya başlamış. Cem Orga ise ’Korkmayın mermi namluda değil’ deyip tetiğe basmış. Bu sırada tabanca kazayla patlayınca mermi başına isabet etmiş. Çok büyük üzüntü içindeyiz" dedi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada ise, olayın kaza sonucu gerçekleştiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!