Evlenmek benden geçti artık

Güncelleme Tarihi:

Evlenmek benden geçti artık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2007 00:00

Manikür-pedikür yaptırırken yakalanan Serdar Ortaç, ilginç açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hafta Sonu dergisine bir güzellik merkezinde manikür-pedikür yaptırırken yakalanan Serdar Ortaç, ilginç açıklamalarda bulundu. Evlenmek için çok geç kaldığını söyleyen sanatçı, "40 yaşında baba olup, 60 yaşımda çocuğumu üniversiteye yazdırmak istemiyorum. Benden geçti. Kardeşim evlendi, onun çocuğu var, bana yeter... Çevremde yaşananları gördükçe evlenmeyi artık hiç düşünmez oldum zaten" dedi.

Evlenmek benden geçti artık
Bakımlı olmayı seviyorsun. Haftanın kaç gününü bakımına ayırıyorsun?

- Her hafta pazartesi günleri Salon Veysel’e geliyorum. Ayrıca 15 günde bir de saç kesimi için gelirim. Pazartesileri pedikürümü, manikürümü yaptırırım. Eller çok önemli; özellikle tırnak aralarındaki birikintilerin tamamıyla temizlenmesi için... Ayak bakımı da aynı ÅŸekilde önemli. Cilt bakımı da yaptırırım.Â

Haberin Devamı

Kaşlarını aldırıyor musun?

- Uzun kaşlarımı kestirtirim, sonuçta kıllar uzuyor, düzeltmek lazım. Kıl sorununa çözüm bulundu gerçi, lazerle temizliyorlar. Elmacık kemiklerimizin üstündeki kılları eskiden berberde usturayla tıraş ederlerdi. Sırtımızdaki kılları alamazdık. Şimdi Veysel lazerle bu kılları yok ediyor. Elmacık kemiklerimizin üstündeki kıllar artık çıkmıyor.

Gece aleminde çok gezen birisin. Sence erkekler gece hayatına katılırken kendilerine özen gösteriyorlar mı?

- Aslında Türk erkeği 15 sene öncesine kadar kendisine hiç bakmazdı. Ama şimdi çok bakımlı erkekler ve kızlar var. Kendilerine özen gösteriyorlar. Erkekler nasıl bakımsız kızlardan hoşlanmıyorlarsa, kızlar da bakımsız erkeklerden hoşlanmıyorlar.

Gelelim müziğe; konserlerin DVD olarak piyasaya çıkıyormuş. Hangi konserler olacak?

- 2007 Harbiye ve Arena konserlerimden oluşan 25 şarkılık DVD hazırlıyorum. Nasıl yurtdışında yabancı sanatçıların konserlerini satın alabiliyorsak, artık benim de konserlerim raflarda satılacak.

Talk show’lara bazı sanatçılar çağrılmıyor, engelleniyor gibi iddialar var. Sen hiç birileri tarafından engellendin mi?

- Magazin gündemindeki hiçbir soruya artık cevap vermek istemiyorum, yemin ettim. Çünkü birileri alıp bunları reklam malzemesi yapıyor. Ama kimse kimseyi engelleyemez, zannetmiyorum.

Haberin Devamı

Gece kulübü çalışmaların olacak mı?

- Bir kulüp aldık. Eski Airport, Zincirlikuyu’da, çok güzel bir mekan oldu. Ortak oldum, orada sahneye çıkacağım. Cumartesi geceleri ben sahne alıyorum. İki bin kişilik mekan. Güzel bir şov hazırlıyorum. Cuma günleri Bengü, Demet Akalın, Gülşen gibi diğer sanatçı arkadaşlar çıkacak. Localı, sandalyeli, oturmalı, farklı bir mekan...

/images/100/0x0/55eac673f018fbb8f895ebdc
İstanbul’da eğlence dünyası haftada bir günle sınırlanmaya başladı. Bunun sanatçıların büyük para istemesinden kaynaklandığı söyleniyor. Bir patron ve sanatçı olarak yanıtlar mısın?

- Dünyanın her yerinde böyle; eğlence hafta sonu olur. İstanbul’da bu yeni başladı, taşlar yerine oturdu. İstanbul’un nezih birkaç mekanı kaldı. Artık benim de kulübüm var. Eskiden kulüplerden çıkanlar çorbacılara giderdi. Taksiler gece alemi iş yapar, renkli geçerdi. Bunu tekrar yaşatacağız. Artık eğlence hafta sonları olacak. Durumun sanatçıların büyük para istemesinden kaynaklandığını sanmıyorum. Kimsenin öyle 20-30 milyar aldı yok. Bir mekan girişte adam başı 250 YTL alıyor. Salon iki bin kişilikse, halen sanatçının yüksek para istediğini söyleyip, para çıkaramıyorsa, burada bir arıza var demektir. Sanatçıların istediği rakamlar yüzünden bitmedi eğlence, olması gereken yerde bence.

Haberin Devamı

Artık patron da oldun. Evlenmeyi düşünmüyor musun?

- Artık çok geç kaldım, bu yüzden düşünmüyorum. 40 yaşında baba olup, 60 yaşımda çocuğumu üniversiteye yazdırmak istemiyorum. Benden geçti. Kardeşim evlendi, onun çocuğu var, bana yeter. Çevremde yaşananları gördükçe artık hiç düşünmüyorum.

Günübirlik ilişkileri seviyor musun?

- Günübirlik ilişkileri sevmiyorum ama olmuyor da değil. Tabii ki gittiğim mekanlarda kız arkadaşlarım oluyor. Konuşuyoruz, dans ediyoruz ama sevgili olayı farklı. Bazen yanlış haberler çıkıyor.

Gittiğin mekanlarda seni taciz edenler oluyor mu, böyle bir şey hiç başına geldi mi?

- Bir defa bir kadının taciz etmesi doğru değil, kadına taciz lafını yakıştıramıyorum. Bazen bu tür olaylarla karşılaşıyorum, tepki veriyorum, ama bunlar da şöhretin bedelleri.

Haberin Devamı

Osmantan’la Ebru’yu birbirine yakıştırdım

Evlenmek benden geçti artık
Sevgilin var mı?

- Hayır. Bir dönem vardı ama şimdi yok.

"Eğlenilecek kadın var, evlenilecek kadın var" lafına ne diyorsun?

- Emel’in şarkısını çok sevdim ama bu lafa çok kızıyorum. Günahtır. Bir gün öyle biri çıkar karşınıza, şaşıp kalırsınız.

Bir zamanlar birbirinize çok yakıştırıldığınız sıkı dostun Ebru Gündeş, Osmantan Erkır ile birlikte. Onları bir çift olarak beğeniyor musun?

- Biz Ebru ile hiçbir zaman sevgili olmadık. Osman ile Ebru’yu yakıştırıyorum, inşallah Ebru mutlu olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!