Sürekli arızalanan iki çamaşır makinesini de yaktı

Güncelleme Tarihi:

Sürekli arızalanan iki çamaşır makinesini de yaktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2007 11:59

ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi'nde kuaför Halil Alyanak, aldığı iki çamışır makinesinin de sık sık arızalanmasına, servisin bunları tamir etmemesi ve kendisini oyalamasına öfkelendi. Alyanak, servise giderek kendisine ait çamışır makinelerinin üzerine benzin döküp yaktı.

Haberin Devamı

5 yıl önce aldığı ve arızalandığı için sık sık servise götürdüğü çamışır makineleri yeniden arızalanan kuaför Halil Alyanak, yine servisin yolunu tuttu. Servisin kendisiyle yeteri kadar ilgilenmediğini ve her defasında tamir süresini ertelediğini öne süren Alyanak, servis binası önündeki kendisine ait iki çamaşır makinesinin üzerine benzin dökerek yaktı. Çevredekilerin yanan makinelerin üzerine su dökmelerini de engelleyen Alyanak, “Sık sık bozulan makineler yüzünden evde huzurum kalmadı. Evde sürekli huzursuz olmaya başladık. Ben de dayanamayıp üzerlerine benzin dökerek yaktım” dedi.

Servis yetkilisi Mesut Bulut ise, Alyanak’ın kendileriyle ilgili suçlamalarını kabul etmeyerek, “Halil Alyanak’a 2 makine değil 1 makine sattık. Geçen süre içinde bayiliği ve servisi devrettik. Buna rağmen her zanan kendisine yardımcı olduk ve kullanması için başka çamaşır makinesi verdik. Gelip makineleri yakması hoş bir davranış değildi” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!