Ömer Besim'de köpek kavgası

Güncelleme Tarihi:

Ömer Besimde köpek kavgası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2007 00:00

Ömer Besim Kır Koşusu parkurunda iki köpek kan akıttı. Atletler birbirinden davacı olduklarını açıkladı.

Yarışmaların parkur hakemi, ve Fenerbahçe Kulübü'nün atletizm yönetici Alibey Şükrüoğlu, İstanbul Masterler Kulübü atletlerinden Yılmaz Ozan'ı beraberinde getirdiği iki köpeği Tuşka ile Nika'nın yarışan atletleri rahatsız ettiğini ileri sürerek uyarması üzerine tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce bu kez köpeklerde kavgaya karıştı.

Alibey Şükrüoğlu'nun kafa darbesi üzerine Ozan'ın burnunu kanadı. İki köpek de parkur hakemine saldırdı. Şükrüoğlu'nun bacaklarını ısırdı. Emniyet güçleri kavgayı güçlükle önledi. Alibey Şükrüoğlu da hastaneye kaldırıldı.

Bu kavga olayından 20 dakika önce kategorisinde üçüncü olan Yılmaz Ozan'ın madalyası ilk tedavisinin yapıldığı acil servis ambulansında boynuna takıldı. Her iki atlette birbirinden davacı olduklarını açıkladı.

Halil Akkaş birinci

Bu arada kır koşusunda, büyük erkeklerde Halil Akkaş, büyük bayanlarda da Etiyopyalı Emebet Bacha Lenc birinci oldu. Organizasyonda dereceye giren sporculara Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ile federasyon yetkilileri kupa ve madalyalarını verdi. Ayrıca Vestel de sporculara para ödülü dağıttı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!