Büyük ilgi kopya sayısını artırdı

Güncelleme Tarihi:

Büyük ilgi kopya sayısını artırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2007 00:00

<1>Fragman <1>/ <1>Foto <1>galeri "Beyaz Melek" filmi, daha vizyona girmeden büyük ses getirdi.

Haberin Devamı

 

Büyük ilgi kopya sayısını artırdı
Foto galeri - "Beyaz Melek" filminden fotoğraflar için tıklayınız...

Büyük ilgi kopya sayısını artırdı
Fragman - "Beyaz Melek"in fragmanı için tıklayınız...

Mahsun Kırmızıgül'ün hem senaryosunu yazıp yönettiği hem de başrol oynadığı "Beyaz Melek" filmi, daha vizyona girmeden büyük ses getirdi. Bu ilgi, yapımcıları da harekete geçirdi. Filmin, önceden planlandığı gibi 100 değil, 230 kopya ile vizyona girmesine karar verildi.
Yarın tüm Türkiye'de vizyona girecek olan "Beyaz Melek" filminin İstinye Park'taki galasına ilgi büyük oldu.

Haberin Devamı

Büyük ilgi kopya sayısını artırdı

Huzurevinde yaşananları konu alan ve Nejat Uygur, Erol Günaydın, Yıldız Kenter, Gazanfer Özcan gibi usta tiyatrocuları oyuncu kadrosunda buluşturan film, kısa sürede herkesin diline düştü. Bu ilgi yapımcıları da harekete geçirdi ve daha önce 100 olarak belirlenen kopya sayısı 230'a çıkarıldı. Yani film Türkiye'de tam 230 kopyayla vizyona girecek. Diğer yandan Almanya, İngiltere, Avusturya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Danimarka ve Fransa'da da aynı anda 220 kopyayla 260 salonda birden gösterilecek. Film daha sonra ise İran, Azerbaycan ve Arap ülkelerinde izleyiciyle buluşacak.
Huzurevi sakinleri beyazperdede
İstanbul, Adapazarı, Tuzgölü ve Diyarbakır'da yedi haftada çekilen "Beyaz Melek"in öyküsü kısaca şöyle: Hasta olan ve tedavi için Diyarbakır'dan İstanbul’a gelen Mala Ahmet, hastaneden kaçar. Oğulları Ali ve Reşat babalarını kaybetmenin telaşıyla İstanbul sokaklarını arşınlarken, Mala Ahmet’in yolu tesadüfen bir huzurevine düşer. Huzurevi sakinleri de onu terk edilmiş sanarak içeri alır. Koşmaktan yorulan ve şaşkınlığı her halinden belli olan Mala Ahmet, burada yepyeni bir dünyayla tanışır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!