Daha yapacak çok işimiz var

Güncelleme Tarihi:

Daha yapacak çok işimiz var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2007 00:00

Yüksek Divan Kurulu’nda projelerini anlatan Yıldırım, "Bugün Roberto Carlos’u, Alex’i getirebiliyorsak bu ekonomik güçten dolayıdır. Bunu daha da yükseklere taşımak yapacağımız en önemli iştir" dedi.

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, 9 yıllık görev süresi içinde kulübü belli bir yere getirdiklerini, ancak daha yapacak çok işlerinin olduğunu söyledi. Dün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılan olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısında icraatları ve projeleri hakkında bilgi veren Yıldırım, "Üyelerimizden aldığımız yetkileri korkmadan kullandık ve Fenerbahçe’yi iyi yerlere getirmeye başladık. Daha gelmedik, önümüzde zaman var. Geldiğimizde Fenerbahçe Kulübü 300-500 kişiye, çiçekçisinden bakkalına, alışveriş yaptığı yerlere belli imkanlarda borcu olan kulüptü. O günden bugünlere geldik. Yarın daha iyi noktalara geleceğiz" dedi.

1 milyon üye projesi

Aziz Yıldırım,
daha önce de dile getirdiği kulüp üye sayısını 1 milyona çıkarma projesinin ciddi olarak gerçekleştirmek istediğini ifade etti. Şu anda 10 bin YTL olan kulübe ilk giriş ücretinin 500 YTL’ye çekilerek 1 milyon üye yapılması halinde kulübün büyük miktarda gelir elde edeceğini vurgulayan Yıldırım, "Her yıl 50 YTL aidat devam edecek. Bu parayla yeni yatırımlar yapabiliriz. Bugün Roberto Carlos’u, Alex’i, Ortega’yı, Anelka’yı getirebiliyorsak bu ekonomik güçten dolayıdır. Bunu daha da yükseklere taşımak yapacağımız en önemli iştir. Bunun için projelerimizi hayata geçirmemiz gerekiyor" diye konuştu. Yıldırım, "100. Yılda 100 Bin Taraftar Kartı" projesinde 100 bin rakamını aştıklarını ve 100 bin 20 taraftar karta ulaşıldığını açıkladı.

"Fener Center" yapılacak

Kadıköy’de yapılacak basketbol salonunu yatırım ortaklığıyla gerçekleştireceklerini, 12 bin kapasiteli salonun F.Bahçe’ye ait olacağını belirten Aziz Yıldırım, arazisinin belediyenin açtığı ihaleyle alındığını kaydetti. Yıldırım, salona Mustafa Kemal Atatürk adı vermeyi düşündüğünü de söyledi. Stadın yanındaki Kenan Evren Lisesi’nin yerine inşa edecekleri "Fener Center" adlı iş merkezi projesinde sona geldiklerini anlatan Yıldırım, inşaatın önümüzdeki yılın mayıs ya da haziran ayında başlayacağını anlattı. Yıldırım, F.Bahçe Burnu’ndaki eski kulüp binasının olduğu yere yapılacak, asıl amacı misafirhane hizmeti verecek butik otel projesinin, kulübün önemli bir ihtiyacını karşılayacağını ifade etti. Geçen yıl 150-200 milyara yakın otel parası ödediklerini ifade eden Yıldırım, misafirhanenin yapılmasıyla bunların ortadan kalkacağını belirtti. Aziz Yıldırım ayrıca F.Bahçe Üniversitesi kurmak için ciddi çalışmalar yaptıklarını ve kulüp için yeni araziler satın alacaklarını da anlattı.

Yayın ihalesi yenilenmeli

Yıldırım,
F.Bahçe’nin büyürken önünün kesilmek istenildiğini ileri sürdü. Söyledikleri her şeyde kendisini eleştirenlerin 6 ay veya 1 yıllık bir sürenin ardından aynı şeyleri söylemeye başladığını anlatan Yıldırım, naklen yayın ihalesinin yeniden yapılması gerektiğini de söyledi. Futbol takımıyla ilgili konuşmaya gerek görmediğini belirten Yıldırım, "Artık orası bir kurumsal yapı oldu. Her gün daha iyiye gidecektir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!