Fransız şalvarıymış

Güncelleme Tarihi:

Fransız şalvarıymış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Cem Yılmaz, katıldığı fuarda şalvarı andıran kıyafetiyle dikkat çekerken "Şalvar değil, Fransız şalvarı" diyerek espri yaptı.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz'ın fotoğrafları için tıklayın

Fransız şalvarıymış
Cem Yılmaz, TÜYAP fuarında düzenlenen CEBIT Euroasia'nda Türk Telekom standını ziyaret etti. Yılmaz, şalvarı andıran kıyafetiyle dikkat çekti. Yılmaz kıyafetiyle ilgili sorulara, "Şalvar değil, Fransız Şalvarı" diyerek espri yaptı. Türk Telekom reklamlarında oynayan Yılmaz, önümüdeki günlerde ekrana gelecek olan yeni reklam filmini yetkililere göstermek için fuar alanına geldiğini söyledi. Türk Telekom reklam filminde bir takım eleştirilere maruz kalan Yılmaz, konuyla ilgili, "Beklenti her zaman yüksek olacaktır. Onun için yapılacak bir şey yoktur. Güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum. 11 gün önce çektiğimiz yeni reklam serimiz çok başarılı. Aşağı yukarı üç güne kadar televizyonda gösterilir" dedi. Cem Yılmaz isminin bile uğur getirdiğini söyleyen Yılmaz, "Uğurumuz bile yetiyor. Bu sefer baba ve abiyi oynatmak yok, yeter artık. Kendim de biraz oynamak istiyorum. Oynamayı çok özledim" dedi. Teknoloji ile arasının çok iyi olduğunu söyleyen
/images/100/0x0/55ea6874f018fbb8f87df1be
Yılmaz, "Mesaj atmasını bilmeyen ünlülerimiz var?' sorusuna ise "Benim de o kadar geniş bir dünyam yok Kurum olarak teknolojiyle aramız iyi. Görüntülü telefonlar geliyor yakında. Kasımda evlerimize geliyor. Artık iyi şeyler yapmaya başladık. Ben iletişimde sınır tanımam" dedi.
İki yeni film
İleriye dönük projeleri arasında iki sinema filmi olduğundan söz eden Yılmaz, "Biri GORA'nın devamı olacak nitelikte 'AROG', diğeri ise 'Süper Adam' AROG filmini yazmaya başladım ve ocak ayının sonunda bitirmeyi planlıyorum. İlkbaharda çekimlerine başlarız. AROG ismi GORA'nın tersi oluyor. Değişiklik olsun istedik. Süper Adam'ı 2010 yılında çekmeyi düşünüyorum. AROG filminde GORA'dan birkaç arkadaş olacak, Ozan Güven ve Özge Özberk. Yeni arkadaşlarımız da olacak" dedi.
TV'yi istemiyorum
Televizyon programı yapmayı düşünmediğini söyleyen Yılmaz, "Televizyonda program yapmaktan hoşlanmıyorum. O işi yapmak istemem. Televizyonda birçok başarılı arkadaşımız var. Beyaz ve Okan Bayülgen de bunlardan biri. Hem Okan bu işi bıraksa ne olur ki başarılı biri. İnsan arada bir ara verme gereği duyuyor" dedi.
Elden tutmayla olsaydı...
Yılmaz, Hilal Cebeci'nin "Beni elimden tutup komedyen yapmasını istiyorum" sözleri hatırlatılınca, "Öyle elden tutmayla olsaydı, çok daha farklı çalışmalar olurdu" diyerek kahkahayı bastı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!