Taraftarlar Fenerbahçe'ye sponsor oluyor

Güncelleme Tarihi:

Taraftarlar Fenerbahçeye sponsor oluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2007 12:41

Fenerbahçeli taraftarlar, destek olmak amacıyla başlattığı proje ile sarı-lacivertli kulübe maddi kaynak yaratıyor.

İnternette “www.yuzyillarca.com” adresli site kuran taraftarlar, buradan web alanı satın alarak kulübe maddi destek verecek. Elde edilecek gelir, Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın ihtiyaçları için kullanılacak.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, projeyle ilgili bilgiler verildi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç ve Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Dinçay'ın yanı sıra proje koordinatörü Metin Şen ile projeye destek veren taraftar dernekleri ve gruplarının temsilcileri de toplantıda hazır bulundu.
Projenin çıkış noktasının “Kulübümüze nasıl destek oluruz” anlayışı olduğunu ifade eden Metin Şen, “Taraftar olarak kulübümüze bir miktar para aktarırsak bunun kıvancını yaşayacağız” dedi.

Taraftarların satın alacakları kutulara, kendilerini ifade eden yazılarını, fotoğraflarını koyabildiğini bildiren Şen, “Taraftar ve şirketler için ayrı ayrı sayfa bulunuyor. Taraftarlar için web kutularının ücreti 10 YTL. Şirketlerin satın alacakları kutucuklar ise 100 YTL artı KDV şeklinde ücretlendirilecek. Herhangi bir tanıtım yapmadığımız halde şu ana kadar taraftar bölümünün yüzde 33'lük bölümü doldu. Sayfalarımız doldukça yeni sayfalar açmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Şen, her iki sayfada da satılacak 10 bin kutunun bulunduğunu, 6 aylık sürede bunların dolacağını düşündüklerini kaydetti.

KOÇ: "BİR İLKE İMZA ATTIKLARI İÇİN TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Kulüp asbaşkanı Ali Koç, bir ilke imza atarak kulübe yaptıkları maddi destek nedeniyle taraftarlara teşekkür etti.

Türkiye'de ilk kez taraftarların doğrudan bir spor takımına sponsor olma imkanı yakaladığını ifade eden Koç, “Bu site sayesinde hem kulüplerine kaynak sağlayacaklar, hem de kendi adlarını yüzyıllarca yaşatmış olacaklar. Elde edilen meblağ direkt olarak kulübe aktarılacak. Derneklerin bu projeden herhangi bir komisyon almadığını da belirtmek istiyorum. Bu kaynakla Erkek Voleybol Takımı'nın ihtiyaçları karşılanacak. Takımımız “yüzyıllarca.com” yazılı formayla mücadele edecek” şeklinde konuştu.

Öte yandan, toplantının ardından takımların Avrupa Kupası maçları sorulan Koç, öncelikle bu akşam deplasmanda Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla karşılaşacak Beşiktaş'a başarılar diledi. Koç, Avrupa kupalarında mücadele veren 4 takımın da başarılı sonuçlar almasını temenni ettiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!