Son filmim o.. çocuğu

Güncelleme Tarihi:

Son filmim o.. çocuğu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2007 00:00

Cem Yılmaz, İzmir Fuar Açık Hava Tiyatrosu'ndaki stand-up şovuyla sevenlerine veda etti.

Haberin Devamı

 “12 yıldır sahnedeyim, artık yoruldum. Uzun süre gösteri yapmayacağım" diyen Cem Yılmaz, veda şovuna yaraşır esprileriyle herkesi kahkahalara boğdu.

GAVUR KOMEDYEN
İstanbul'da böyle medeni seyirci nerede? Burada eğlenceyle ilgili bir sorun yok. Kompleks yok. İstanbul çok karışık bir yer. Artık Gavur İzmir'in gavur komedyeni olmak istiyorum. İlk gösterimi İzmir'de yapmıştım. Uzun süre sahneye çıkmayacağım için son gösterimi de burada yapmam anlamlı oldu.

HADİ BUNU DA SAHİPLENİN
Askerden döndüm o etkiyle bilim kurgu filmi Gora'yı çektim. Ardından bir hikayemiz vardı. ‘Hokkabaz’ adını verdik. Savaş Ay çıktı "Babamın hayat hikayesi" dedi. Ne yapsam bir sahiplenme, bir kötüleme... Yeni filmimin adını "O.. Çocuğu" koyacağım. Bakalım kim sahiplenecek, kimin babasının, anasının hayatı olacak o zaman, merak ediyorum.

Haberin Devamı

7 CÜCELER BENDEN SAPIK
Küfürlü konuştuğum ve argo espriler yaptığım için eleştiriliyorum. Çocuklara kötü örnek olduğum iddia ediliyor. Halbuki "Pamuk Prenses ve 7 Cüceler" benden daha sapık! Çocuğuma ben bunları izletmem de, okutmam da... Ayrıca ben çocuklara gösteri yapmıyorum. İzleyici kitlem son derece elit ve bilgilidir.

Son filmim o.. çocuğu

Cem Yılmaz festival jürisinde
Cem Yılmaz, bu yıl “Uluslararası Antalya Film Festivali”nin 9 kişilik “Ulusal Büyük Jürisi”nde yer alacak. Ünlü komedyen, "Bundan sonraki hedefim ödül almak olacak. Önce jüriyi kafalamak gerekiyordu, bunu yaptık. Bundan sonra ödül alırız herhalde” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!