Aferin onlara

Güncelleme Tarihi:

Aferin onlara
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2007 00:00

Halit Ergenç ve eşi Gizem Hanım, "Binbirgece" dizisinin ekibiyle birlikte yedikleri yemekten sonra herkes tarafından takdir edildi.

"Binbir Gece" dizisinin oyuncuları yeni sezonun ilk bölümünü önceki gece Karaköy'deki Liman restoranda birlikte izledi. Geceye Halit Ergenç, eşi Gizem Hanım, Bergüzar Korel, Ceyda Düvenci başta olmak üzere diğer oyuncular ve set ekibi katıldı. Halit Ergenç ve Gizem Hanım, geceye ünlü şovmen Cem Yılmaz'da da olan Piaggio marka motosiklet

Aferin onlara
ile birlikte geldi. Motosiklete binerken çok dikkatli davranan, kask dahil tüm koruma malzemelerini takan çift, "Son dönemde motosiklet kazalarında artış var. Herkesi çok dikkatli olmaya çağırıyoruz" dedi.
Binbirgece birinci başladı
Kanal D'nin, reyting rekortmeni dizisi "Binbir Gece"nin önceki akşam ekrana gelen yeni bölümü de Türkiye'yi ekran başına kilitledi. Yeni yayın dönemine de birinci başlayan "Binbir Gece"nin yeni sezon ilk bölümünde, Şehrazat ile Onur'un masal gibi başlayan düğünleri tam bir kabusla sona erdi. Ve Onur'la Şehrazat'ın arasına yine ayrılık girdi. Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci'nin oynadıkları dizinin salı akşamı bölümü A/B Sosyo Ekonomik Statü'de yüzde 17.2 reyting ve yüzde 48.7 izlenme payı, Tüm Kişiler'de de yüzde 12.1 reyting ve yüzde 37.6 izlenme payı ile yine birinci oldu.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!