Akalın: 40'ından sonra kapanacağım

Güncelleme Tarihi:

Akalın: 40ından sonra kapanacağım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2007 02:00

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi’nde düzenlenen 21'inci Sarmısak ve Kültür Festivali kapsamında sahneye çıkan şarkıcı Demet Akalın, 40 yaşından sonra kapanacağını da söyledi.

Haberin Devamı

DEMET AKALIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...

Taşköprü'de 21'inci Sarımsak ve Kültür Festivali etkinliklerinin ikinci gününde Demet Akalın açık yeşil ve derin göğüs dekolteli elbisesiyle sahneye çıkkı. Akalın, sahnede bulunan kameramanların sahneden inmesini istedi. Sahneye çıkar çıkmaz prensiplerini sıralayan Akalın, kesinlikle sis atılmamasını istedi. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Akalın, sahneye çıkan bir hayranının kendisini öpmesine izin verirken, “Uzun boylulardan bir şey görmedim. Bir kısa boylu deneyeyim” diyerek eski sevgili milli basketbolcu İbrahim Kutluay'a gönderme yaptı.

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran 10 bin kişiye şarkılarını söyleyen, hayranlarının kendisine attıkları çiçekleri yakalayan Akalan, “Eski basketçilerden kim kaldı, ben kaldım” dedi. Sahnede yaklaşık 1.5 saat kalan Akalın'a günün anısına Belediye Başkanı Mustafa Günay ve Kaymakam Ayhan Kartlı sarmısaktan oluşan bir taç, bir bağ sarmısak ve plaket hediye etti. Kendisini izlemeye gelen yaklaşık 10 bin kişiye unutulmaz bir konser veren Akalın, sahneden havai fişek ve 10'uncu yıl Marşı ile indi.

Haberin Devamı

Sahnede, kendisine hediye edilen bir başörtüsünü kabul eden Akalın, “Ben de 40 yaşından sonra kapanacağım” dedi. Başörtüsünü kasteden Akalın, bunun en güzel Sibel Can ve kendisine yakıştığını söyledi. Başörtüsünü takacak kişinin nur yüzlü ve kalbinin temiz olması gerektiğini ifade eden Akalın, başörtüsünü evine getireceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!