Veda turunda hayatla veda

Güncelleme Tarihi:

Veda turunda hayatla veda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2007 00:00

Mustafa Bahar, çok sevdiği ancak hız yaptığı için yakınlarının ısrarıyla sattığı motosikletiyle "veda turu" yaparken minibüse çarptı. Bahar ile birlikte minibüste bulunan 2 genç kız da öldü.

ADANA’da boya ticareti yapan ve motosiklet sevdasıyla tanınan Mustafa Bahar (29), yakınlarının tehlikeli olduğunu söylemesi üzerine Kavasaki marka motosikletini bir süre önce arkadaşlarından birine sattı. Ancak Bahar, dün akşam motosikletine son kez binmek için arkadaşından ödünç aldı. Mustafa Bahar, veda turu atmak için motosikletle Seyhan Baraj Gölü üzerinde bulunan Çatalan Köprüsü’nde gezintiye çıktı. Bu sırada Sercan Kusanç (34) yönetimindeki minibüse ortadan çarptı. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen motosiklet, minibüsün içine girdi. Kazada, motosiklet sürücüsü Bahar ile minibüste bulunan Deniz Şimşek (17) ve Seçil Kusanç (21) yaşamını yitirdi.

Minibüs sürücüsü Sercan Kusanç ile Aysel Şimşek (47) ve kızı Derya Şimşek (23) yaralandı. Mustafa Bahar, Deniz Şimşek ve Seçil Kusanç gözyaşları arasında toprağa verildi. Bahar’ın cenazesinde sinir krizi geçiren yakınları, hız tutkusu nedeniyle başına böyle bir şey gelmesinden her zaman korktuklarını söyledi. Mustafa Bahar’ın bir arkadaşı ise, "Mustafa motosikleti sattı ama sevdasından kurtulamadı. Son kez bindiğinde de öldü" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!