Hayatı solladı : 4 ölü, 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Hayatı solladı : 4 ölü, 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2007 11:23

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde hatalı sollama nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza,bu akşam saat 23.30 sıralarında İnegöl- Ankara Karayolu Çandır Köprüsü Mevkii'nde meydana geldi. İnegöl yönüne giden 33 yaşındaki Sedat Başbuğ yönetimindeki 16 BHR 39 plakalı otomobil, önündeki 52 yaşındaki İsmail Aydın yönetimindeki 17 SD 988 plakalı otomobili sollamak için şerit değiştirdi. Bu sırada karşı yönden gelen, Yavuz Baykoz yönetimindeki 16 Y 4770 plakalı sunta yüklü kamyon, önce 16 BHR 39 plakalı araca, ardından da 17 SD 988 plakalı diğer araca çarptı. Hızını alamayan kamyon, her iki otomobili de altına alarak şarampole yuvarlandı.

Kazada, omobil sürücülerinden İsmail Aydın, 45 yaşındaki Emine Dönmez, 42 yaşındaki Gönül Daloğlu ve 61 yaşındaki Ayşe Daloğlu olay yerinde yaşamını yitirdi. Çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayan 3,5 yaşındaki Gökhay Daloğlu, 29 yaşındaki Mehmet Daloğlu ve diğer otomobilde bulunan Sedat Başbuğ ile yanında bulunan 39 yaşındaki Ergün Altun yaralandı. Ters dönen araçta sıkışan Başbuğ ve Altun, olay yerine gelen İnegöl Belediyesi arama kurtarma ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.

Haberin Devamı

Yaralılar, kaza yerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada ölenlerin cesetleri ise sıkıştıkları yerden kesici aletler kullanılarak çıkarıldı.

Kaza nedeniyle kapanan İnegöl-Ankara Karayolu, çalışmaların ardından yaklaşık bir saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

Kaza sonrası kamyon sürücüsü Yavuz Baykoz gözaltına alınırken, jandarma soruştuma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!