Evde pijama niyetine giyiyordum

Güncelleme Tarihi:

Evde pijama niyetine giyiyordum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2007 11:59

Gece yarısı entariyle görüntülenen Cem Yılmaz, tarikata girdi iddialarını yalanlayarak " O elbiseyi evde pijama niyetine giyiyordum" dedi.

Haberin Devamı

Mazhar Alanson'un evinden çıkarken uzun bir entariyle çıkarken görüntülenince, tarikata girdi dedikodularının yeniden çıkmasına neden olan Yılmaz, yanlış anlaşıldığı söyledi.

Vatan gazetesine konuşan  ünlü  komedyen  “Evde pijama niyetine giydiğim bir entariden böyle bir sonuç çıkaranlara teşekkür ediyorum. Sanırım Mazhar Alanson’un ‘Sufi’ şarkısından dolayı bu iddialar ortaya atılıyor.Ben değil tarikata, karate kursuna dahi bağlı değilim, bir yere bağlı olsam bunu saklamam. Artık bu durumdan çok rahatsızım.” dedi.

Espiri olsun diye etekle geldi

Evinde zikir töreni yapıldığı iddia edilen Mazhar Alanson ise sunları söyledi: “Sofizm’in içinde olan biri olarak söylüyorum. Sofizm’i kostüme indirgememek gerek. Dervişlik kıyafetle olmaz. Ama Cem’in böyle bir niyeti varsa bilemem. O akşam espri olsun diye etekle geldi. Biz de çok güldük. Günümüzde artık dervişler ayinde bile artık cübbe değil, takım elbise giyip kravat takıyor.”dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!