Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson'a bavul şoku

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmaz ve Mazhar Alansona bavul şoku
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2007 12:10

Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson, Fas dönüşü havalimanında bavulları kaybolunca büyük şok yaşadı.

Haberin Devamı

Tatil  için gittikleri Fas’tan İstanbul’a dönüşte ünlü komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu sevgilisi Cansu Dere ve yakın dostları Mazhar Alanson-Biricik Suden çifti, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde üç parçadan oluşan bavullarının çıkmaması üzerine büyük şok yaşadı.

THY’nin Marakeş- Casablanca- İstanbul seferini yapan uçağı ile saat 22.20’de Atatürk Havalimanı’na gelen her iki ünlü çift, uçaktan bavullarının çıkmaması üzerine ‘kayıp eşya’ bürosunda rapor tutturmak zorunda kaldı. Marakeş’ten bavulları ile uçağa binen Cem Yılmaz- Cansu Dere ve Mazhar Alanson- Biricik Suden çiftlerinin Atatürk Havalimanı’na indiklerinde üç parça bavullarının bagaj bantlarından çıkmaması her iki çiftin sinirini bozdu.
Uçaktan bavullarının çıkmaması üzerine THY’nin kayıp eşya bürosuna giden her iki çift burada görevlilerden bilgi aldı. Kayıp eşya durumunda uygulanan prosedür Cem Yılmaz ve Cansu Dere çifti için de uygulandı. Kayıp bavullar için rapor tutulurken gazeteciler tarafından görüntülendiklerini fark eden ünlü çiftin bir hayli sinirli oldukları görüldü. Özellikle Mazhar Alanson’un ‘kameralar çekiyor’ uyarısının ardından Cem Yılmaz’ın gazetecilere dönüp konuşmadan gergin hareketlerde bulunduğu gözlendi.

Haberin Devamı

Eşyalarını ne zaman alacakları konusunda görevlilerden bir müddet bilgi alan Cem Yılmaz- Cansu Dere ile Mazhar Alanson- Biricik Suden çifti gazetecilere açıklama yapmadan terminalden ayrıldı. Terminalden ayrıldıkları sırada bir yolcunun Cem Yılmaz’a “Hoş geldiniz Cem Bey” diye seslenmesi üzerine, ünlü komedyenin tebessüm ile karşılık verdiği görüldü.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!