Üzerine benzin döküp yaktı

Güncelleme Tarihi:

Üzerine benzin döküp yaktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2007 13:33

KAYSERİ'de bir kişi üzerine benzin dökerek, kendini ateşe verdi. Çevredeki esnaf tarafından hastaneye kaldırılan 40 yaşlarındaki erkek tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Melikgazi İlçesi Ambar Mahallesi'nde saat 11.30 sıralarında yanına bir bidon benzin alan ve geçirdiği şokun etkisiyle konuşamayan kimliği belirsiz bir kişi, Osman Kavuncu Caddesi kenarında, Anbar trafik sinyalizasyon ışıkları altında üzerine bidondaki benzini döktü. Aynı kişi elindeki çakmakla benzini ateşledi. Çevredekilerin şaşkın bakışları içinde alevler içinde kalan kişiyi çevreden gelenler ve esnaf üzerine su dökerek alevleri söndürdü.

Otomobille Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 40 yaşlarındaki erkeğin vucudunda 2 ve 3'üncü derece yanık meydana geldi. Olay sonrası şoka girerek konuşamayan kişiden hastane polisi kimliğini tesbit edemedi. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırılan ve sağlık görevlilerine ismini ‘Ramazan' olarak bildiren kişi, yanık ünitesinde tedavi altına alındı. Şuurunun kapalı olduğu belirtilen yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!