"Ben ne zaman kaza yaptım"

Güncelleme Tarihi:

Ben ne zaman kaza yaptım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2007 12:44

Bursa’da aşırı hız yapan ve alkollü olduğu belirlenen Aykut Kurt’un (35) kullandığı otomobil, kontrolden çıkıp orta refüje çarptı."

Haberin Devamı


Takla atıp ters dönen otomobil, sürüklendikten sonra orta refüjdeki bir ağaca çarparak durabildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılan sürücü Kurt'un, “Ben ne zaman kaza yaptım” diye konuşması çevredekileri güldürdü.

Merkez Osmangazi ilçesinde bugün saat 03.30 sıralarında Beşikçiler Caddesi'nden Çekirge Caddesi yönüne giden ve alkollü olduğu belirlenen Aykut Kurt’un kullandığı 16 BAK 44 plakalı otomobil, aşırı hızın etkisiyle kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, orta refüje çarpan otomobil takla atıp yolda ters döndü. Yaklaşık 20 metre sürüklenen otomobil, orta refüjde bulunan bir ağaca çarparak durabildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Kurt, arka camı taşlarla kıran vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarıldı.

Haberin Devamı


Alkollü sürücü Kurt'un, araçtan çıkarıldıktan sonra “Ben ne zaman kaza yaptım” demesi ise çevredekileri güldürdü. Aykurt Kurt, olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!