Rock müzikalinin lezbiyen aşıkları

Güncelleme Tarihi:

Rock müzikalinin lezbiyen aşıkları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2007 00:00

Oyuncu Demet Evgar ile sevilen rock'çı Pamela Spence, önümüzdeki günlerde sahnelenmeye başlanacak rock müzikalinde iddialı roller üstlendi. İki ünlü, bu projede izleyici karşısına lezbiyen sevgililer olarak çıkacak.

Rock müzikalinin lezbiyen aşıkları
"Eğer Dinlersen", "Şehir Rehberi", "İstanbul" ve "Cehennet" adlı albümleriyle rock müzik dünyasında sağlam bir yer edinen Pamela Spence, yakında Hayko Cepkin, Özge Fışkın, Ogün Sanlısoy gibi isimlerin de kadroda yer aldığı bir rock müzikalinde izleyici karşısına çıkacak. "Rock Müzikalleri" adlı bu projede, Pamela ile "Beyza'nın Kadınları" ve "Banyo" gibi fimlerle dikkatleri çeken Demet Evgar iki lezbiyen sevgiliyi canlandıracak.
İlk oyunculuk tecrübesini Okan Bayülgen ve Fikret Kuşkan'la birlikte rol aldığı "Atları da Vururlar" filminde yaşayan, ardından Şener Şen, Meltem Cumbul, Özlem Tekin, Güven Kıraç ve Şevket Çoruh'la birlikte "Mucizeler Komedisi" adlı müzikalde sahneye çıkan Pamela, yeni projeden çok umutlu...
Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan şarkıcı, "Bu daha önceki müzikallerden çok farklı. Çünkü Türkiye'deki ilk rock müzikali... Benimle aynı tarzda müzik yapan isimlerle birlikte rol alacağım, bunun için de çok heyecanlıyım. Yaklaşık bir aydan beri hiç durmadan çalışıyorum. Dizimden ameliyat olmama rağmen bu proje benim için geri çevrilmezdi" diyor.
Dünyaca ünlü "Rent" müzikalindeki lezbiyen düetini Pamela'yla birlikte oynayacak olan Demet Evgar ise, "Bu teklif bana geldiği zaman hiç düşünmeden kabul ettim. Çok keyifli bir oyun. Herkesin çok beğeneceğinden şüphemiz yok" diye konuştu. İlk olarak 13 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenecek müzikalin biletleri satışa çıktı.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!