Mali kızının kulağını çekti

Güncelleme Tarihi:

Mali kızının kulağını çekti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2007 16:50

Son günlerde adı aşk dedikodularına karışan kızına, ünlü babadan tepki geldi

Haberin Devamı

Magazin dünyasının en çok konuştuğu kişilerin başında geliyor Mehmet Ali Erbil. Kendi ne kadar magazinin içindeyse ailesini hep magazinin dışında tutmaya çalışmıştır bunu başarmıştır da. Ta ki kızının adı Alişan’la anılmaya başlayana kadar.

Bilindiği gibi Sezin Erbil beş yıllık bir birliktelikten sonra Alişan’la nişanlanmış hemen akabinde ise ayrılmışlardı. Bu ayrılıktan sonra Sezin-Alişan ayrılığı magazini uzun süre meşgul etmişti. Sezin, konuşmasa da tüm gözler ona çevrilmişti. Bir kere magazinin bir numaralı konularından biri olmuştu artık.

İşte tam bu ayrılık haberinden sonra ortalık Sezin adına tam duruluyor demişken Sezin Erbil’in adı yine bir aşk dedikodusuna karıştı. İddialara göre Sezin, arabeskin bir numaralı isimlerinden Cengiz Kurtoğlu’nun oğlu Orçun Kurtoğlu ile aşk yaşıyordu.

Haberin Devamı

Bu haberin çıkmasından sonra bir baba olarak Mehmet Ali, duruma el koydu ve kızını arayarak Sezin’i ciddi bir şekilde uyardı. Mali kızına, “Adının kimseyle anılmasını istemiyorum!” diye sert çıktığı iddia edildi.

Sezin, Orçun Kurtoğlu ile aşk yaşıyor mu bilinmez ama bundan sonra Mali’nin gözü üzerinde olduğu kesin!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!