Kadınlar bile tuvalette sıkıştırıyor

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar bile tuvalette sıkıştırıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2007 00:00

Son klibiyle adından söz ettiren Tuğba Ekinci, Hafta Sonu dergisine özel hayatı ve projeleriyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı:

Şu anda düşünüyorum, ’Kim var benim yerimde, kimse var mı çizgimde?’ diye. Mesela Demet’in (Akalın) rakibi var, benim yok. Rakibim gelmedi gelmeyecek de.

Allah vergisi bir güzelliğim ve seksapelim var. Türkiye’de benim gibi kadın yok. Herkes peşimde diyebilirim. Kadınlar bile tuvalette sıkıştırıyorlar. Gözleri, elleri göğüslerimde, popomda. Hangi erkeğe yüz versem elde ederim ama benim istediğim gibi biri yok.

Günümüzde herkes herkesi aldatıyor. Kimin karısı kimin kocasıyla birlikte belli değil. ’Boynuz’ adlı şarkım, ’İlla boynuzları takın’ ya da ’Taktılar’ demiyor. ’Takmak mı lazım?’ diyor. Yani, ’İlla ki aldatmak mı, ağlatmak mı lazım?’ diyor.

Bacaklarım ve vücudum çok orantılı. Öyle olunca da haliyle doğuştan seksi oluyorsunuz. Yani bir erkeğin baktığı zaman, ’Of ne kadar güzel’ dediği bir kadın oluyorsunuz. Seksilik benim karar verebileceğim bir şey değil ama gördüğüm kadarıyla benim gibi orantılısı yok. Ya bacak boyu kısa oluyor vücudu uzun oluyor ya da geniş falan...

Okan, Cem Yılmaz, Beyaz hepsinin bir durması lazım, ’Daha kaç yaşına kadar bu işi yapacağım, yaparsam da parayla ne kadar mutlu olabilirim, bir çocuğum, bir karım ve temiz bir yuvam olsun’ demeleri lazım.

Hülya Avşar’a benziyorum. Artık içerideyken veya yatak odasında sesini duyduğum zaman yayında, koşa koşa geliyorum, kendim zannediyorum. Sesi dahi benziyor. Ama ben yakından benzetmiyorum, yani bir televizyon figürü olma durumu var ya, kabul edilmişsinizdir, artık o sizin mesleğinizdir, bir ruh sergiliyorsunuzdur, o ruhumuz benziyor biraz.

Şov programı yapacağım

* Canlı bir şov programı yapacağım ama kim gelecek bilmiyorum. "Bu deli, ne yapacağı belli olmaz" diyecekler ama en çok izlenen program olduğu için gelmek zorunda kalacaklar. Dizi yerine sinema oyunculuğunu tercih ederim. Benim şarkıcılıktan önceki işim zaten oyunculuk.

* Partnerim yakışıklı olursa kuralım yok. Öyle herkesle, ağzı kokan dişi bilmem ne olmuş adamla öpüşmem. Kendine bakan biriyse olabilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!