Şerefsiz dedirtmem

Güncelleme Tarihi:

Şerefsiz dedirtmem
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2007 00:00

5 yıllık ilişkisi süresince Sezin Erbil’e büyük aşkla bağlandığını açıklayan Alişan, " Sezin için kimseye laf söyletmem. Hele şerefsiz hiç dedirtmem.” dedi.

Haberin Devamı

Şerefsiz dedirtmem
Alişan, Fox tv ekranlarında hafta içi her sabah 8.30 10.00 saatleri arasında yayınlanan Dobra Dobra programında, Şenay Düdek ve Cenk Eren’in konuğu oldu. Mehmet Ali Erbil ile yaşanan polemikleri, Nişanlısı Sezin Erbil ile yaşadıklarını, ayrılma nedenlerini ilk kez Dobra Dobrada açıkladı. 5 yıllık ilişkisi süresince Sezin Erbil’e büyük aşkla bağlandığını açıklayan Alişan, “Kimsenin kimseye “ŞEREFSİZ” deme hakkı yoktur, Ben ne Mehmet Ali Bey, ne de Sezin için kimseye laf söyletmem. Hele şerefsiz hiç dedirtmem.” dedi.

SON BİR AY SADECE KAVGA ETMEKLE GEÇTİ
Aralarındaki ilişkinin bitmesinde sadece anlaşmazlıkların olduğunu belirten Alişan “Ben Ayrılığın ardından adeta hedef gösterildim. Sezin çıkıp “Ayrılığım hakkında konuşamam. Aile terbiyem buna müsaade etmez” diye açıklamada bulundu. Alişan "^Beni kötü bir şey yapmışım gibi gösterdi. Herkes de bana yüklendi. Ama son bir ay sadece kavga etmekle geçti ilişkimizde. O çok kıskanç biriydi. Ben çalışırken telefonuma cevap vermeyince bunu anlayışla karşılamak yerine tartışıp olay çıkartıyordu. Son 1 ayımız böyle geçti. Doğal olarak ta ayrıldık.” açıklaması ile ilişkilerinin bitişine açıklık getirmiş oldu.

Haberin Devamı

ALLAH BENİ ONUNLA BİR DAHA HİÇ YÜZ YÜZE GETİRMESİN
Okan Karacan’ın sözlerine gerekli cevabı telefonda verdiğini söyleyen Alişan, “Adını bile anmak istemiyorum. O kadar kinim var kendisine. Allah beni onunla bir daha hiç yüz yüze getirmesin. Dövdüğüme dair haberler çıktı. Böyle bir şey kesinlikle yok. Ben gerekeni telefonda söyledim. O olayda kırıldığım tek şey, Mehmet Ali Bey, o kadar ağır konuşan birini afferderken. Bana bu kadar yüklenmesi çok acımasızca. Ben hayatımda birtek Sezini sevdim. Uzun bir süre de hayatıma kimseyi alabileceğimi sanmıyorum. Ona 5 yıl boyunca çok aşıktım. Artık benim için Sezin olayı tamamen kapandı.” Diyerek ilişkilerinin devam etmeyeceğine kesinlik kazandırdı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea6d1cf018fbb8f87f234c
O GERÇEKTEN İYİ BİR OYUNCUYMUŞ
Mehmet Ali Erbil’in “Benim kızımı hak etmiyordu” açıklamaları için ise, “Mehmet Ali bey bana bunu hiç hissettirmedi. Bunu duyunca hayretler içinde kaldım tabii. Ama sonrada anladım ki o gerçekten iyi bir oyuncuymuş. Bana olan gerçek hislerini çok güzel bastırıp, rolünü çok güzel yapmış.

ERKEKLİĞİN KİTABINI YAZARSAM İLK ÖNCE SEREN HANIM’A YOLLAYACAĞIM
Seren Serengil ile devam eden tartışmaları için de “Erkekliğin kitabını yazarsam ilk önce Seren Hanım’a yollayacağım” diyen Alişan konuya girdiği zaman Seren Serengil programa telefonla bağlanarak, cevap hakkını kullanmak istedi. Aralarında sadece zaman zaman yanlış anlaşılmalar olduğu ortaya çıkınca her iki tarafta birbirinden özür dileyip barıştılar…

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!