"Åžerefli baba" ile intikam

Güncelleme Tarihi:

Åžerefli baba ile intikam
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 28, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Demet Akalın, "Bir tek Demet tanırım, o da Demet Kutluay" diyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den intikamını "Alişan için şerefli babanın şerefli bir kızını arıyoruz" sözleriyle aldı.

Foto galeri - Demet Akalın fotoğrafları için tıklayınız...

Önce ihanetle suçladı
Mehmet Ali Erbil'in, katıldığı bir programda "Hayatta bir tek Demet tanırım. O da Ä°brahim Kutluay'ın eÅŸi Demet Kutluay" demesi büyük bir kavga baÅŸlattı. Bu sözler üzerine baÅŸka bir programa telefonla baÄŸlanan Kutluay'ın eski sevgilisi Demet Akalın, "Mehmet Ali, beni çabuk unutmuÅŸ. Üçüncü eÅŸi Sedef ile evliyken ÅŸimdiki eÅŸi TuÄŸba'yla iliÅŸkisi vardı. TuÄŸba'yı Ulus'taki evime kahve içmeye getirmiÅŸti" dedi.Â

Haberin Devamı

Mehmet Ali sessiz
Ancak bu sert sözler Akalın'ın öfkesini dindirmeye yetmedi. Ünlü şarkıcı, Sezin Erbil'den evlilik hazırlığı yaparken ayrılan Alişan'ın doğum günü kutlamasında yine Erbil'e yüklendi. Akalın, "Oğuz, ben ve Alişan beraber geziyoruz, ama olmuyor. Alişan yalnız kalıyor. Bir an önce ona şerefli bir babanın şerefli bir kızını bulmak istiyoruz" diyerek Erbil'e göndermede bulundu. Mehmet Ali Erbil ise şimdilik sessizliğini koruyor ve "Bu konuda konuşmak istemiyorum" demekle yetiniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!