Cem ve Sema aynı yatakta

Güncelleme Tarihi:

Cem ve Sema aynı yatakta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2007 00:00

Cem Davran’ın başrolde olduğu "Avrupalı" filminin çekimlerine başlandı. Yatak sahneleriyle dikkat çekecek olan filmde Davran’a bu bölümlerde genç oyuncu Sema Öztürk eşlik etti.

Haberin Devamı

Foto galeri - "Avrupalı" filminin çekimlerinden fotoğraflar...

Sema Türk, Yasemin Yunanlı
Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne girme macerasının, yaşanan tartışmaların ve AB’ye girdikten sonraki çelişkilerin işlendiği "Avrupalı" filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Filmde, "Avrupalı" adında oldukça zengin bir adamı canlandıran Cem Davran, bir Türk ve bir Yunanlıyla aşk yaşıyor. Sema Öztürk’ün Türk sevgiliyi, Yasemin Kozanoğlu’nun da Yunanlı sevgiliyi canlandırdığı filmde, bol bol sevişme sahneleri de yer alıyor.

Sevişirken herkesi güldürdü
nSenaryosunu İrfan Tözüm’ün kaleme aldığı filmin, geçtiğimiz hafta yapılan çekimlerinde rol gereği Sema Öztürk’le yatağa giren Cem Davran, ekibe zor anlar yaşattı. Ateşli aşk sahneleri çekilmesi gerekirken yaptığı esprilerle herkesi kahkahaya boğan Davran, daha sonra rolüne konsantre oldu. İki kadın arasında kalan ünlü oyuncunun özellikle Sema Öztürk’le çektiği aşk sahneleri çok konuşulacağa benziyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!