Yenibiriş ve Hurriyetemlak.com'dan ortak proje

Güncelleme Tarihi:

Yenibiriş ve Hurriyetemlak.comdan ortak proje
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2007 11:59

Yenibiriş, gayrimenkul sektörünün istihdam ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak amacıyla Hurriyetemlak.com ile yeni bir projeye imza attı.

Proje ile gayrimenkul aday havuzu oluşturularak, gayrimenkul şirketlerine sunulacak.

Yenibiriş tarafından yapılan yazılı açıklamada, işbirlik kapsamında, Hurriyetemlak.com üyesi olan gayrimenkul şirketlerinin iş ilanları, hem Yenibiriş hem de Hurriyetemlak.com’un özel sayfalarında yayınlanacağı bildirildi.

İşbirliği çerçevesinde aynı zamanda gayrimenkul aday havuzunun oluşturulacağı bildirilen açıklamada, şöyle denildi:

"Yenibiriş’in sunduğu gizlilik prensipleri doğrultusunda havuza dahil olan adaylar, kampanyadan yararlanan gayrimenkul şirketlerine öncelikli olarak sunulacak ve diğer adayların bir adım önüne geçecek. Yenibiriş’in gayrimenkul sektöründen 753 işveren üyesi bulunuyor. Yenibiriş özgeçmiş bankasında ise bu sektörde deneyimi olan 19 bin 497 adayı yer alıyor." Hurriyetemlak.com'un, yayına girdiği Nisan 2006’dan bu yana her gün 3 bin 500’ü aşkın kurumsal üyesinin yeni ilanının yayınlandığı belirtilen açıklamada, Hurriyetemlak.com’a günde ortalama bin 750 adet yeni ilan eklendiğine dikkat çekildi. Açıklamada, "Şu an sistemde, 230 binden fazla ilan bulunuyor.

Hurriyetemlak.com üyelerinin Yenibiriş’te yayınlayacakları ilanlara yüzde 30 indirim uygulanacak. Bu ilanlar 1 ay boyunca Yenibiriş ana sayfasından ulaşılan ve Hurriyetemlak.com üyelerine ayrılan özel bir bölümde yayınlanacak" denildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!