Millenium Bank'tan 3 yeni TUTSAT kredisi

Güncelleme Tarihi:

Millenium Banktan 3 yeni TUTSAT kredisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2007 13:16

Millennium BCP Grubu'nun Türkiye'deki iştiraki Millennium Bank, konut finansmanı ile ilgili yeni yasanın kabulünden sonra üç yeni tutsat (Mortgage) ürününü müşterilerine sundu.

Millennium Bank'tan yapılan açıklamada, bankanın bu yeni ürünlerinin, “Önce Al, Sonra Sat Kredisi”, “Mevduata En Yüksek Faiz Kampanyalı Konut Kredisi” ve “Tanışma Faizli Konut Kredisi” olduğu bildirildi.

Açıklamaya göre, “Önce Al, Sonra Sat Kredisi”nde müşteriler mevcut evlerinin satılmasını beklemeye gerek kalmadan yeni bir konut alabilme imkanına ulaşabilecek. Bu konut kredisini tercih edenler mevcut evlerini 1 yıl içinde satana kadar taksit ödemeyecek, ayrıca, evlerini sattıktan sonra kapatacakları kredilerine de yüzde 2 erken kapama komisyonu ödemekten muaf tutulacaklar.

Kullanılan konut kredisinin en fazla yüzde 20'si tutarındaki döviz mevduatına yıllık yüzde 6,5'a kadar faiz kazandırabilen “Mevduata En Yüksek Faiz Kampanyalı Konut Kredisi” de, Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Millennium Bank'ın piyasaya sürdüğü bu kredi çeşidinin bir diğer cazip yanı da kredi kullananların birikimlerine 1 yıl boyunca piyasadaki en yüksek mevduat faizlerinin sunuluyor olması.

Dövize endeksli “Tanışma Faizli Konut Kredisi”nde ise, vadesine göre 3 ile 6 ay süreyle değişen vadelerde yüzde 0,25'ten başlayan avantajlı faiz oranları sunuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!