Düğün provası mı?

Güncelleme Tarihi:

Düğün provası mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2007 00:00

Mehmet Köymen defilesinde, önümüzdeki aylarda Emre Altuğ'la evleneceği konuşulan Çağla Şikel gelinlikle podyuma çıkınca büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

Mehmet Köymen defile fotoğrafları için tıklayın

21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı’nın 15. yıldönümü nedeniyle "Umut Kızları Projesi"ne katkı sağlamak amacıyla önceki akşam Maslak Sheraton Oteli'nde bir davet düzenlendi. Ünlü modacı Mehmet Köymen’in hazırladığı kresyonların sergilendiği davetde podyuma çıkan mankenler, zaman zaman iş kazalarına uğradılar. Başta Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in eşi Semra Sezer’in destek verdiği projeye İstanbul Milli Eğitim eski Müdürü

Düğün provası mı
Ömer Balıbey ve İstanbul Valisi Muammer Güler’in eşi Neval Güler de katılırken davete katılamayan Semra Sezer, gönderdiği bir mektup ile bu projeye emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. 21. Yüzyil Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Gülbin Sözen, yaptığı konuşmada bu proje ile tam 3000 genç kızın eğitimi için bir adım atıldığını ve bu yüzden de bütün sponsorlar, modacılar ve mankenlere teşekkürlerini sundu. Ünlü modacı Mehmet Köymen’in, "Umut Kızları Projesi"ne destek vermek ve amacıyla düzenlediği defilede, gecenin sunuculuğunu Ebru Şallı üstlenirken, güzel manken Çağla Şikel ise gelinlik giydi. Sheraton Hotel’de yapılan ve tüm gelirin “Umut kızları Projesi” ne bağışlanmak amacıyla yapılan defilede, Ece Gürsel, Fulya Keskin, Nilgün Bingöl, Fatoş Kabasakal, Seçkin Piriler, Deniz Eke, Merve Karan ve İsmet Özhan gibi ünlü mankenler görev aldı. Hiç bir ücret almadan podyuma çıkan ünlü mankenlerden Deniz Eke, Merve Karan ve Fulya Keskin, iş kazasına uğrayarak, medya mensuplarına göğüs frikiği vermekten kurtulamadılar. Bu arada mankenlerin giydikleri birbirinden seksi ve transparan kıyafetler ise nefes kasti.

Haberin Devamı

Cerutti 1881 saatleri sponsorluğunda düzenlenen gecede elbiselerle pırlanta saatler tanıtıldı. Gecenin sunucusu Ebru Şallı'ya pırlanta saat hediye edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!