Torunlarının, torunlarını büyütüyor

Güncelleme Tarihi:

Torunlarının, torunlarını büyütüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2007 16:04

HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde oturan 103 yaşındaki Fatma Cemiloğlu, torunlarının torunlarını büyütüyor. Torunu, torununun çocukları ile onların torunlarının sayısının 150'yi bulduğunu söyleyen Cemiloğlu, “Bugüne kadar hiç doktora gitmedim” dedi.

Haberin Devamı

Reyhanlı'ya bağlı, Suriye sınırındaki Kuşaklı Köyü'nde oturan Fatma Cemiloğlu, 6 çocuk dünyaya getirdiğini, en büyüğünün genç yaşta öldüğünü anlattı. Fatma Cemiloğlu, daha çok yaşamak istediğini söyledi. En büyük çocuğunun 75 yaşında olduğunu açıklayan Cemiloğlu, “Torunlarım, torunlarımın çocukları ve torunlarımın torunlarının sayısı 150'yi buldu. Halen, torunlarımın en küçük torunlarını ninni söyleyerek uyuturum, yemeklerini yediririm. Onları sever eğlenirim. Torunlarımın yeni torunlarını görme arzusundayım” dedi.

Bugüne kadar hiç doktora gitmediğini de belirten Cemiloğlu, Hatay'ın Fransız işgali sırasında büyük sıkıntılar çektiklerini, gizli gizli ibadetlerini yerine getirdiklerini kaydetti. Yıllardır köyde ebelik yaptığını, cenaze yıkadığını kaydeden Cemiloğlu, Türk kadınını artık siyasetin yönetici kadrolarında görmeyi de arzu ettiğini söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!