Hurriyetoto.com yayında

Güncelleme Tarihi:

Hurriyetoto.com yayında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2007 12:23

Şimdi vasıta almak ve satmak isteyenleri, galerileri, bayileri, kiralama şirketlerini, kısacası otomotiv sektörü ile ilgili herkesi ve her şeyi aynı çatı altında toplayan yepyeni bir portal var: Hurriyetoto.com

Haberin Devamı

Hurriyetemlak.com’u hayata geçiren genç ve dinamik ekibinden aldığı enerjisi ile kendini geliştirmekte olan Hurriyetoto.com, profesyonel teknik ekibiyle alt yapısını dünya standartlarında tutmayı hedefliyor. Çözüm odaklı müşteri hizmetleri sayesinde üyelerinin ihtiyaçlarını hızla analiz edebiliyor.

Hurriyetoto.com’un üye sayısı hızla artıyor!

Nisan 2007’de test yayınına başlayan Hurriyetoto.com, henüz test yayınındayken bile üye sayısını hızla artırdı. Daha çok bilinmek, daha çok insana ulaşmak; işini bugünün ve geleceğin iletişim ve pazarlama platformu internete taşımak isteyen firmalar Hurriyetoto.com’da yerini almaya başladı.

Haberin Devamı

Otomobilden motosiklete, ticari araçtan kiralık araca her çeşit vasıta arayanlar Hurriyetoto.com’un avantajlarından faydalanabiliyor. Sitede kolayca arama yapabiliyor ve aradıkları özelliklere uygun yüzlerce ilanı kısa sürede gezebiliyorlar. Farklı açılardan çekilmiş fotoğraflarına bakıp rahatça karar verebiliyorlar. Favorilerini seçebiliyor, gezdikleri ilanlardaki vasıtaları karşılaştırabiliyor, krediye uygunluğunu aynı sayfadan öğrenebiliyorlar. Kısacası hayatı kolaylaştıracak pek çok hizmeti bir arada bulabiliyorlar.

Hürriyetoto.com’a üye olmak çok avantajlı!

Hurriyetoto.com’da bireyler ve kurumlar için farklı üyelik seçenekleri bulunmakta. Bireyler ücretsiz üye olabilirken, oto galerileri, bayiler, kiralama şirketleri gibi firmalar ise çok uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile Hurriyetoto.com’a üye olup özel hizmet ve avantajlardan yararlanabilmekte.

Hurriyetoto.com’un sınırsız ilan, online ofis, web sitesi gibi hizmetleri, üyelerinin çok daha etkili tanıtım yapabilmelerine olanak sağlıyor. Üyelerin kendi aralarında daha aktif bir iletişime geçmelerini sağlayan ortaklık sistemi ile portföylerini paylaşıp, iş alanlarını genişletme imkanı bulabiliyorlar. Raporlama hizmetleri ile işlerini daha iyi takip etme ve değerlendirme şansına sahip oluyorlar.

Haberin Devamı

Kurumsal üyeler, Tıkla-Yükle programı yardımıyla 10 adet fotoğrafı ilanlarına tek tıkla yükleyerek süreci önemli ölçüde kısaltıyorlar.

Galeriler, bayiler, kiralama şirketleri gibi sektörün oyuncularının kolaylıkla ve ekonomik bir web sitesi sahibi olması için web sitesi hizmeti tasarlandı.

Bu hizmetten faydalanan üyeler, Hurriyetoto.com'da yer alan tüm portföylerinin entegrasyonunu yapabiliyor, farklı, şık ve profesyonel tasarımı olan, ücretsiz alan adı,

5 adet e-posta hesabı ve hosting hizmeti sunan zengin ve geliştirilmeye açık bir pakete sahip olabiliyorlar .

Avantajlı kampanyaları ile üyelerine faydalı hizmetleri birarada sunmayı ön planda tutan Hurriyetoto.com, daha çok ilanın resimli olması için üyelik paketlerine fotoğraf makinası dahil ederek hem kurumsal hem de bireysel üyelerinin ihtiyaçlarını gözetiyor.  

Haberin Devamı

Hürriyet Seri İlanlar ve Hurriyetoto.com, vasıta satanlar için çok avantajlı bir kampanyayı hayata geçiriyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen Hurriyetoto.com üyeleri, Hürriyet Seri İlanlar’a verdikleri en az 6 kelimelik ilanlarını iki gün yayınladıkları takdirde hem ekstra bir gün ücretsiz ilan yayınlayabiliyor, hem de artı bir kelimelik ücret karşılığında Hurriyetoto.com’daki ilan numaraları ve fotoğraf makinesi ikonu gazete ilanı yanında yer alıyor. Böylece ilanı verilen vasıta daha fazla kişiye ve daha detaylı bilgiyle ulaşıyor. 

Portal, Hürriyet gazetesinin her Çarşamba çıkan Oto Yaşam ekinin içeriğini yayınlarken, Autoshow dergisinden gelen güncel haberler, teknik ve test verileri ile zenginleşen içeriğiyle sektörün nabzını tutuyor.

Haberin Devamı

Hurriyetoto.com yaptığı yeniliklerle sektöre değer katmayı hedefliyor...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!