Eski eşine rakip oldu!

Güncelleme Tarihi:

Eski eşine rakip oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2007 00:00

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Ancak, çekişen iki listenin başındaki isimler dikkat çekici...

Haberin Devamı

TGC Burhan Felek Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seçimde, şu anki Başkan Orhan Erinç ile Fatma Karaali'nin listeleri yarıştı. İlginç olan, Karaali rakip olduğu Orhan Erinç'in eski eşi... Uzun bir süredir gazetecilikten uzak kalan Karaali, halen bir eğitim kurumunun Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü yürütüyor...

ERİNÇ'İN LİSTESİ KAZANDI

Resmi olmayan sonuçlara göre, Orhan Erinç yeniden Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçildi.

Yönetim Kurulu: Orhan Erinç, Vahap Munyar, Turgay Olcayto, Zafer Atay, Orhan Ayhan, Gülseren Güver, Celal Toprak, Recep Yaşar, Doğan Satmış, Sibel Güneş ve Arif Kızılyalın.

Denetim Kurulu: Ahmet Özdemir, İhsan Yılmaz ve Ümit Kanoğlu.

Onur Kurulu: Şakir Süter, Hıfzı Topuz, Melih Aşık, Niyazi Dalyancı, Nurcan Akad, Doğan Koloğlu, Seraceddin Zıddıoğlu, Ahmet Çitoğlu, İzzet Sedes ve Rahmetullah Karakaya.

Haberin Devamı

Balotaj Kurulu: Abdülkadir Yücelman, Muammer Tuncer, Ulvi Yanardağ, Bekir Aydın, Yalçın Çınar, Engin Başçı, Sergül Keskin, Esra Kazancıbaşı, Olay Tan, Zafer Özcan, Haşmet Yavuz, Nurcan Sabur ve Murat Bayer.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!