Malatyalılar’ın alkışlanacak projesi

Güncelleme Tarihi:

Malatyalılar’ın alkışlanacak projesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2007 00:00

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde öğrenim gören 130’a yakın Malatyalı öğrencinin üyesi olduğu ’ODTÜ’lü Malatyalılar’ topluluğu başlattığı projeyle Ankara’daki Malatyalı üniversite ögrencilerini biraraya getirmek ve toplum yararına etkinlikler düzenlemeyi amaçlıyor.

Projenin tanıtım toplantısına, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı. Gecenin amacı olan ’köy okulu’ projesi kapsamında Malatyalı üniversite öğrencileri gönüllü olarak Malatya’nın yakın köylerinde ilköğretim 6,7,8. sınıf seviyesindeki öğrencilere eğitim verecekler.

ODTÜ’lü Malatyalılar Öğrenci Grubu Başkanı Ali Çelik, topluluk, faaliyetleri, amaç ve projelerinin yanı sıra düzenlenen gece ile ilgili bilgi verdi:

ANKARA’DA BİN MALATYALI

"Şu an ODTÜ’de yaklaşık 130 Malatyalı öğrencinin üyesi olduğu ’odtulumalatyalilar’ adı altında bir topluluğumuz bulunmakta. Bu topluluğun amacı yaklaşık sayıları bini bulan Ankara’daki Malatyalı üniversite öğrencilerini biraraya getirerek Malatya başta olmak üzere ülke genelinde toplum yararına etkinlikler düzenlemek ve üyelerin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamaktır. Bunun için çeşitli zamanlarda Malatyalı bürokrat ve işadamları ile biraraya gelerek bir kaynaşma ortamı sağlamaktayız.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!