İnönü’de aşk vardı

Önceki akşam İnönü Stadı’ndaydım. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan, 1-0 Beşiktaş’ın galibiyetiyle sonuçlanan Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçını seyrettim.

Üst tarafımdaki locada ise Volkan Büyükhanlı ile sevgilisi İzzet Özilhan’dan geçen hafta ayrılan Neslişah Alkoçlar vardı. Büyükhanlı’nın locasında samimi bir şekilde maçı izleyen ikili, maç bitiminde stadı geldikleri gibi yine birlikte terk etti.

Kazananlar kaybedenler

Önceki akşam İnönü Stadı’nda oynanan Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Fenerbahçe’yi 1-0 yendi. Maç sonunda sevinen taraftarlar arasında Bahattin Demir ve İhsan Kalkavan da vardı. Fenerbahçe’nin iki yöneticisi Neşet Yalçın ile Ali Koç ise üzülen taraftarların arasındaydı...

Para toplayıp Louis Vuitton aldılar

Nayla Morova, önceki gün Monik Benardete’ye bir doğum günü sürprizi yaptı. Benardete’yi çay içmek için Yeniköy’deki yalısına davet eden Morova, aralarında Cana Sialom, Leyla Alaton, Ayşe Azizoğlu gibi isimlerin de bulunduğu 15 kişilik arkadaş grubunu o gelmeden önce yalısında bir araya topladı. Saat 14.00 sularında kapı çaldı ve Monik Hanım yalıya girdi; karşısında doğum günü pastasının etrafına sıralanmış arkadaşlarını görünce çok duygulanan Benardete, gözyaşlarına hakim olamadı. Bu arada kulağıma gelen bir fısıltıyı da aktarayım. Arkadaşları Monik Hanım’a doğum günü hediyesi olarak, aralarında para toplayıp aldıkları Louis Vuitton marka bir çanta vermişler.

Kirli değil modeli böyle

İpek Tuzcuoğlu, geçtiğimiz akşam sevgilisi Nuri Öztaşkın’la birlikte Demet Kutluay’ın Reina’daki doğum günü davetine katıldı. Çift, davetin sonunda özel şoförlü otomobilleriyle evlerine dönmek üzere mekandan ayrıldı. İşte tam bu sırada da gözler Öztaşkın’ın pantolonuna takıldı. Nuri Bey, aylardır yıkanmıyormuş havasındaki, eskitilmiş jean’i ile epey dikkat çekti doğrusu...

Özgüveniyle kazandı

Zeynep Tokuş, Evy Lady Güzelliğini Göster kampanyası için kamera karşısına geçecek. Evyap Kategori Pazarlama Müdürü Nazlı Ercilli, Tokuş’un tercih edilmesi ile ilgili olarak "Birçok isim üzerinde durduk, ancak Zeynep Hanım yeni nesil popüler isimler arasında sahip olduğu özgüvenli duruşu ile öne çıkıyor" dedi.

Oprah ile kontrat imzaladı

New York’ta yaşayan tasarımcı Emre Ertürk, şimdi de dünyanın en ünlü talk show’cusu Oprah Winfrey için çanta hazırlıyor. Ertürk’ün ürünlerinin satıldığı Minnesota’daki Puppies with Attitude adlı mağazadan sipariş veren Winfrey, kullanılacak tüm aksesuvarların altın suyuna batırılmasını ve hazırlanacak modelin sadece kendisinde olmasını istemiş. Ertük’e hazırlanacak çantadan sadece bir adet üreteceğine dair kontrat da imzalatan Winfrey, dünyanın en zengin 5’inci kadını...

Çin sokaklarında

Novaplast Plastik San. ve Tic. AŞ, Vesbo marka plastik boru ve bağlantı parçalarının Çin’deki satışının 10’uncu yılını, Şangay’da verdiği bir davetle kutladı. Basın mensupları, Türk ve Çinli bayiler ile Şangay Konsolosluğu’ndan üst düzey yetkililerin hazır bulunduğu kutlamaya, Vesbo’nun Çin’deki yeni yüzü Tülin Şahin katıldı. Şangay’daki billboardların açılışını Vesbo Genel Müdürü Dr. Samet Samedi ile yapan Şahin, yerel halktan büyük ilgi gördü.

Bir yuva dağılıyor

Ayşe Azizoğlu, kızı Esra Zarakol’un 11 yıllık evliliğini bitirme kararı alması nedeniyle son günlerde epey sıkıntılı... Arkadaşları "Boşanma da evlilik kadar doğal" diyerek onu teselli etmeye çalışsalar da, bunlar Azizoğlu’nun yüzünü güldürmeye yetmiyor. Bu arada damadı Mert Bey’in, ayrılık kararı almalarının hemen ardından annesinin evine taşındığı da kulağıma gelen haberler arasında...

Hatıra kalsın

Armağan Çağlayan, yeni yaşını önceki akşam Tepebaşı’ndaki Kokosh adlı mekanda kutladı. Partinin davetlileri arasında Dilara Endican da vardı. Çağlayan bir ara sahneye çıkıp Cenk Eren’le birlikte şarkı söylemeye başlayınca, Endican bu manzarayı kaçırmadı ve cep telefonunu kapıp ikiliyi görüntüledi.
Yazarın Tüm Yazıları