Geleceğin müzisyenlerine Ebru Gündeş desteği

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin müzisyenlerine Ebru Gündeş desteği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2007 14:38

Edirne'deki Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin kurduğu ritim saz topluluğuna Ebru Gündeş tarafından 2 klarnet hediye edildi.

Haberin Devamı

 ÖĞRENCİLERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Topluluktaki öğrenciler, en çok ihtiyaç duydukları klarnete kavuşmanın sevincini yaşarken, Gündeş'in de jüri üyeliği yaptığı Star'daki Alaturka adlı yarışma programında minik bir konser vermek istediklerini söyledi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Ritim Saz Topluluğu, daha önce okul yönetimi tarafından alınan klarnetlerin kırılması üzerine 2 aydır çalışmalarına klarnetsiz devam etmek zorunda kalmıştı. Topluluk öğrencileri ve okul müdürleri, hiç kaçırmadan izledikleri, yarışmanın jüri üyesi Ebru Gündeşe elektronik posta göndererek klarnet istedi.

Önceki programda dereceye giren Erhan Yeşil’in de mezun olduğu Cumhuriyet İlköğretim Okul'ndan gelen mesaj üzerine harekete geçen Ebru Gündeş, öğrenci topluluğuna 2 klarnet hediye etti. Yeni klarnetlerine kavuşan ve en güzel şarkıları çalarak seslendiren öğrenciler teşekkür etmek için Alaturka Yarışması’na giderek izleyenlere müzik ziyafeti vermek istediklerini söyledi. Ebru Gündeş’in arkasında darbuka çalıp vokal yapmak isteyen öğrenciler, Erhan ağabeyleri gibi yarışmak istediklerini de belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!