3'lü kupa fırsatı

Güncelleme Tarihi:

3lü kupa fırsatı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 10, 2007 13:42

Beşiktaş-F.Bahçe, Valencia-Chelsea ve B.Münih-Milan karşılaşmalarına 'tek maç' oynanabilecek. Ligimizin şampiyonluk adaylarının kupa sınavında 'ilk golü kim atar' bahsi de var.

Haberin Devamı

FUTBOLDA hafta arası oynanacak maçlar içinde gerek Åžampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası, gerekse de Fortis Türkiye Kupası karşılaÅŸmaları bahisseverlerin büyük ilgisini çekecek gibi. Zira geçtiÄŸimiz günlere kadar kolay kolay 'tek maç' olanağı sunmayan Ä°ddaa'nın, programda 3 karşılaÅŸmayı birden bu kategoriye alması futbol tahmin oyunu oynayanlar için büyük fırsat niteliÄŸinde.Â

Fortis Türkiye Kupası'nın erken final niteliğindeki yarı finalinde kozlarını paylaşacak Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki mücadele 'tek maç' oynama şansıyla birlikte 'ilk golü kim atar' bahsi ile de İddaacılar'ın gözdesi olacak. Galibiyet için 2.10'luk oranıyla ev sahibi Beşiktaş'ı favori gösteren İddaa, daha sonra Fenerbahçe'nin kazanmasına 2.55, beraberliğe de 3.00'lük oran belirlemiş. Aynı karşılaşmada ilk golü atmaya en yakın isim olarak F.Bahçe'nin eski, Beşiktaş'ın yeni golcüsü Nobre'yi seçen İddaa, bu futbolcunun ardından takım arkadaşı Bobo ile birlikte sarı lacivertlilerin üç silahşörü Alex, Kezman ve Tuncay'a eşit şans tanımış.
İddaa'nın Devler Ligi'ndeki 4 çeyrek final rövanşı içinde 'tek maç oynama' için seçtiği iki karşılaşma ise, Valencia-Chelsea ile Bayern Münih-Milan mücadeleleri. Bir kez daha hatırlatmak gerekirse, ilk maçlarda Valencia ile Chelsea 1-1, Bayern ile Milan da 2-2 berabere kalmışlardı.
Başta bu 3 dev kapışma olmak üzere programda yer alan karşılaşmalarla ilgili güncel bilgi, yorum ve tahminleri her zaman olduğu gibi yine ekimizde bulacaksınız. Fırsatların kazanca dönüştüğü bir hafta arası dileğiyle...   

ÅžAMPÄ°YONLAR LÄ°GÄ°'NDE

BANKO KUPON
211 Adana D.S-Kartal 1 1.45
213 Bolu-Kırıkkale 1 1.30
216 Trabzon-K.Erciyes 1 1.30
322 K.Maraş-Siirt 1 1.20
336 W.Bremen-Alkmaar 1 1.40
Tohlam Oran: 4.11

NORMAL KUPON
111 Juventus-Napoli 1 1.40
116 M.United-Roma 1 1.45
124 Emelec-International 2 1.90
314 Giresun-Y.Yozgat 1 1.60
333 Benfica-Espanyol 1 1.55
Toplam Oran: 9.56

BOMBA KUPON
122 Real Potosi-Parana 2 2.50
212 Sarıyer-Arsin 1 3.30
222 B.Münih-Milan 1 2.00
224 Libertad-Club America 0 3.00
226 D.Cucuta-Gremio 2 2.90
Toplam Oran: 143.55

ALT ÃœST KUPONU
121 Valencia-Chelsea -2.5 1.50
221 Beşiktaş-F.Bahçe +2.5 1.75
223 Liverpool-PSV -2.5 1.60
Toplam Oran: 4.20


ÅžAMPÄ°YONLAR LÄ°GÄ°'NDE
İLK MAÇ SONUÇLARI
Chelsea-Valencia: 1-1
Roma-M.United: 2-1
Milan-B.Münih: 2-2
PSV-Liverpool: 0-3

UEFA KUPASI'NDA
İLK MAÇ SONUÇLARI

Sevilla-Tottenham: 2-1
Alkmaar-W.Bremen: 0-0
Espanyol-Benfica: 3-2
Leverkusen-Osasuna: 0-3


CEZALI FUTBOLCULAR

Carlos Marchena Valencia
David Navarro Valencia
Paul Scholes Manchester Utd.
Simone Perrotta Roma
Alberto Gilardino Milan
Dirk Kuijt Liverpool

Haberin Devamı

UEFA KUPASI'NDA
CEZALI FUTBOLCULAR

Steinsson Alkmaar
Corrales Martin Espanyol

Haberin Devamı


Umut KaraahmetoÄŸlu: BoÄŸalardan bir darbe daha

121 VALENCIA-CHELSEA: 1
İngiltere'deki ilk maçta 1-1'lik avantajlı bir skorla evine dönen Valencia bu fırsatı iyi kullanacaktır. İspanyol ekibi sahasında oynamanın verdiği rahatlığı ve deplasmanda gol atmış olmanın avantajını değerlendirmeyi başaracak güçte. Valencia, taraftarının önünde galibiyet alarak Chelsae'yi kupanın dışına iter. (2.50)

215 ÅžANLIURFA-ALANYA: 1
6 haftadır galibiyete hasret kalan Şanlıurfa için bu maç gerçekten çok önemli. Her takım için sahasındaki maçlar kritiktir. Ancak Ş.Urfa, Alanyaspor gibi denk güçteki rakibi karşısında sahasında oynamanın avantajını kullanıp, 3 puan hasretine son verecektir. (2.65)

Haberin Devamı

222 B.MÃœNÄ°H-MÄ°LAN 1
Milano'da herkes Milan kazanıp ikinci maça iyi bir skorla gidecek diye umuyordu. Ama Bayern Münih gücünü ve kalitesini gösterdi. Milan'ı deplasmanda bu kadar yıpratmayı başaran bir ekip, sahasında da İtalyanlar'a kök söktürüp, galip gelecektir. (2.00)

312 Y.KIRŞEHİR-ÜNYE: 1 Geçen hafta Erzincan karşısında aldığı galibiyetle moral depolayan Yeni Kırşehirspor, bu hafta bunu sürdürmek isteyecektir. Ünyespor iyi ber ekip, ama Kırşehir deplasmanı da oldukça zor. Rahat bir skorla olmasa da Kırşehir'in rakibini yeneceğine inanıyorum. (1.80)

314 GÄ°RESUN-Y.YOZGAT 1
Lig B 4. Klasman Grubu'nda gücünü ve kalitesini herkese ispatlayan Giresunspor için zorlu ama kazanabileceği bir maç. Grubun en iyi ekibi olan Karadeniz temsilcisi, Yozgatspor gibi grubun hedefsiz takımı karşısında 3 puana uzanır. (1.60)
Toplam Oran: 38.16

Haberin Devamı

Fikri Işıklı: Vitoria tur selamına hazır

Benfica'nın uğuruna inanarak esinlendiği amblemindeki kartal (Vitoria) Luz'daki maçlarda canlanarak tribünleri selamlıyor, takımına hayat veriyor. Meşhur kartal, bu kez Espanyol önünde yarı final ışığını yakar.


333 BENFICA-ESPANYOL 1
KİMİNE göre futbol bir eğlencedir, kimine göre bir tutku... Portekizliler içinse hayatın olmazsa olmazlarından... Ülkede söz sahibi 3 kulüpten biri olan Benfica ise Lizbonlularun eğlence kaynağıdır. Öyle ki takımın logosunu oluşturan kartal motifi iç sahada her zaman canlanıyor! Evet, yanlış okumadınız, dünyada eşi benzeri bulunmayan bir özelliği bünyesinde barındıran kırmızı beyazlılar, tribünleri renklendiren Vitoria (Portekizce Zafer) adlı kartalla coşuyor, onun pençeleriyle rakiplerine ağır darbe indiriyor! Rivayete göre Vitoria'nın sahibi, Benfica'ya öyle aşık ki lotoda kazandığı yüklü miktardaki ikramiyenin yarısını hiç düşünmeden kulübe bağışlamış. Maçlarını 65647 kişilik Luz'da (Işığın Stadı) oynayan Lizbon temsilcisi, her maç öncesi tribünleri selamlaması için uçurulan Vitoria'nın uğuruyla yarı final ışığını yakar, 3-2'nin faturasını da Tamudo'suz Espanyol'a keser. (1.55)

Haberin Devamı

116 MANCHESTER UTD.-ROMA 02
Geçen hafta 'Gladyatör Şeytan Taşlar' başlıklı yorumumda Roma'nın M.United'ı yeneceğini belirtmiş, kuponlarında bu maça yer verenler 2.60'lık oranıyla kazançlarını artırmıştı. Fizik gücü üst seviyede olan İtalyanlarda Perotta cezalı ancak Totti-Mancini-Taddei yine Bermuda Üçgeni'ni hazırlar. Scholes'un da kırmızı kart cezasıyla birlikte orta sahası neredeyse çöken İngilizler, rakibine diş geçiremez. (1.96)

121 VALENCIA-CHELSEA 2
İlk maçta evinde rakibiyle 1-1 berabere kalan Chelsea, herkes gibi beni de yanılttı. Kader 90 dakikasında tur hala ortada ve Chelseali oyuncular vizeyi alacaklarına inanıyorlar. Özellikle hırs küpü olan Drogba'nın "1-1'lik beraberlik en iyi sonuç değil ama takım olarak hala Mestalla'da yapabileceğimiz işler var" açıklaması İngilizleri, Vicente'siz Valencia önünde bir adım öne çıkarıyor. (2.30)

211 ADANA D.S.-KARTAL 1
Yükselme Grubu'ndaki son 6 maçında sadece 1 galibiyet çıkararak adeta cepten yemeye devam eden Adana Demirspor, Lig A yolculuğunda Kartalspor'u ağırlıyor. Mavi lacivertliler, ilk maçta bileğini bükemediği (0-0) Kartal'ı yıkar, kayıpları telafi eder. (1.45)

221 BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE 1
Tek maç bahsi oynanabilecek bir karşılaşma. Yönetimler arasında çekilen kılıçlar, yansımasını İnönü'de gösterecek. Ligde şampiyon olacak takımın geleceğine de ışık tutacak kupa randevusunda ev sahibi Beşiktaş, moral avantajını kullanacak. Derbilerin favorisi olmaz ama Kartal, Saracoğlu'ndaki rövanşa psikolojik olarak rahat gitmek isteyecektir. (2.10)
Toplam Oran: 21.27
 
Ozan ErmiÅŸ: Manchester'da defans krizi

ÅžAMPÄ°YONLAR Ligi çeyrek final ilk karşılaÅŸmasında 2-1 yenildiÄŸi Roma'yı konuk edecek Manchester United'da, savunmada görev yapan 3 oyuncunun birden sakat olması teknik direktör Sir Alex Ferguson'u düşündürüyor. Kırmızı Åžeytanlar'da, Vidic, Gary Neville ve Silvestre sakat, Scholes da cezalı olduÄŸu için rövanÅŸta forma giyemeyecek. Ayrıca ilk maçta da gollerin birinde hatası olan kaleci Van der Saar, hafta sonu ligde de Portsmouth'tan 2 hatalı gol daha yedi ve kritik mücadele öncesi Ferguson'un yüreÄŸini aÄŸzına getirdi. Roma ise kaptanı Francesco Totti, Cristian Chivu, Daniele De Rossi, Christian Panucci ve Mancini gibi aslarını ligdeki Catania randevusunda oynatmadı ve bu hayati maça hazırladı. Â

MUHTEMEL 11'LERÂ

Manchester United: 1-Edwin Van der Sar; 6-Wes Brown, 5-Rio Ferdinand, 22-John O'Shea, 4-Gabriel Heinze; 7-Cristiano Ronaldo, 16-Michael Carrick, 24-Darren Fletcher, 11-Ryan Giggs; 8-Wayne Rooney, 9-Louis Saha
Roma: 32-Doni; 77-Marco Cassetti, 5-Philippe Mexes, 13-Cristian Chivu, 2-Christian Panucci; 16-Daniele De Rossi, 7-David Pizarro; 4-Christian Wilhelmsson, 11-Rodrigo Taddei, 30-Mancini; 10-Francesco Totti. Referee:

Valencia savunmasına güveniyor

ŞAMPİYONLAR Ligi çeyrek final ilk maçında Chelsea ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Valencia, tam 10 maçtır İngiliz rakiplerine yenilmiyor. İspanyollara yarı final için golsüz bir beraberlik de yeterli olacağından bu maç Valencia'nın savunma oyuncularının maçı olacak gibi görünüyor. Devler Ligi'nde son 5 iç saha karşılaşmasında yalnızca 1 gol yiyen Valencia savunması, zorlu randevu öncesi güven veriyor. Bu arada İspanyol ekibinin teknik patronu Enrique Flores, kendi liginde Athletic Bilbao'ya 1-0 yenildiği karşılaşmada aralarında kaleci Santiago Canizares'in de bulunduğu tam 7 futbolcusunu oynatmayarak, tamamen Chelsea'ye hazırlanmalarını sağladı. İspanyol ekibinde savunmanın cezalı futbolcuları Marchena ve Navarro'nun yanı sıra orta sahada kilit bir rol üstlenen Vicente ve ünlü golcü Morientes de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER
Valencia: 1-Santiago Canizares; 2-Miguel, 4-Roberto Ayala, 24-Emiliano Moretti, 3-Asier del Horno; 15-Joaquin, 6-David Albelda, 20-Raul Albiol, 10-Miguel Angel Angulo; 21-David Silva, 7-David Villa.
Chelsea: 1-Petr Cech; 18-Wayne Bridge, 6-Ricardo Carvalho, 26-John Terry, 3-Ashley Cole; 4-Claude Makele, 10-Joe Cole, 13-Michael Ballack, 8-Frank Lampard; 11-Didier Drogba, 7-Andriy Shevchenko.
 
Hitzfeld: Şansımız  yüzde 55

İLK maçta son saniye golüyle Milan deplasmanında 2-2'lik skoru elde eden ve rövanş için avantaj sağlayan Bayern Münih'te teknik direktör Ottmar Hitzfeld, "Tur şansımız yüzde 55" dedi. Hafta sonu ligde 2-1 kazandıkları Hannover maçında, Podolski, Lucio, Hargreaves ve Salihamidzic'i dinlendiren kurt hoca, rakiplerine oranla küçük bir avantajları olduğunu vurguladı.

Milan da Empoli'yi 3-1 mağlup ettiği maçta, hafif sakatlıkları bulunan Maldini, Nesta ve Oddo'yu riske etmedi. Ronaldo'nun statü gereği oynayamaması ve Gilardino'nun da cezalı duruma düşmesiyle İtalyanların en büyük gol umudu olarak kalan Filippo Inzaghi'nin ise sakatlığı bulunuyor ve maça yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor.


KUPA’DA İLK GOLÜ KİM ATACAK?(nesine.com sayfası )

Kadrolar açıklanmadan ilk golü kimin atacağına karar vermeyin. Beşiktaş-F.Bahçe maçının yanı sıra, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası ilgili tüm bilgiler, sakatlar, cezalılar, hazır kuponlar, banko maçlar www.nesine.com'da.
 Â

NESÄ°NE KULLANICILARI KAZANMAYA DEVAM EDÄ°YOR

KUPON 1
7 Seçimli, 1 Adet Kombine Kupon
113 Trelleborg-Göteborg (1-1) 02 1.22
114 Leicester-Derby (1-1) 02 1.24
163 Anderlecht-S.Liege (1-0) 10 1.12
166 Strasbourg-Gueugnon (2-1) 1 1.35
141 Manchester City-Charlton (0-0) 10 1.15
164 Everton-Fulham (4-1) 1 1.55
216 Porto-Setubal (5-1) 1 1.10

KAZANILAN TUTAR: 3839,6 YTL
KUPON BEDELÄ°: 900 YTL
MÄ°SLÄ°: 900
SÄ°STEM: 7
TOPLAM ORAN: 4.48

KUPON 2
2 Bankolu, 4 Seçimli,
3 Adet Kombine Sistemli Kupon
463 Ankaraspor-Bursaspor (0-0) 0 3.10
464 Denizlispor-Sakaryaspor (1-0) 1 1.40
511 V.Manisaspor-Sivasspor (1-0) 1 2.10
466 Konyaspor-Ankaragücü (2-0) 1 1.75
465 Gaziantepspor-Antalyaspor (0-0) 0 3.00

KAZANILAN TUTAR: 2546,93 YTL
KUPON BEDELÄ°: 144 YTL
MÄ°SLÄ°: 48
SÄ°STEM: 4
TOPLAM ORAN: 54.17


KUPON 3
3 Seçimli, 4 Adet Kombine
Sistemli Kupon
163 Anderlecht-S.Liege (1-0) 1/1 2.50
164 Everton-Fulham (4-1) 1/1 2.15
165 Scunthorpe-Yeovil (1-0) 1/1 2.15
211 Vitesse-S.Rotterdam (3-0) 1/1 2.50

KAZANILAN TUTAR: 2456,24 YTL
KUPON BEDELÄ°: 200 YTL
MÄ°SLÄ°: 50
SÄ°STEM: 3
TOPLAM ORAN: 49.99


KUPON 4
7 Seçimli, 1 Adet Kombine Kupon
152 Amiens-Montpellier (4-1) 1 1.55
161 Le Havre-Libourne St Seurin (2-0) 1 1.55
163 Anderlecht-S.Liege (1-0) 1 1.75
164 Everton-Fulham (4-1) 1 1.55
165 Scunthorpe-Yeovil (1-0) 1 1.55
214 Longford-Drogheda (0-1) 2 1.60
216 Porto-Setubal (5-1) Üstü 1.60

KAZANILAN TUTAR: 2301,34 YTL
KUPON BEDELÄ°: 90 YTL
MÄ°SLÄ°: 90
SÄ°STEM: 7
TOPLAM ORAN: 25.86

KUPON 5
6 Seçimli, 1 Adet Kombine Kupon
151 Ajaccio-Caen (0-0) 02 1.22
164 Everton-Fulham (4-1) 1 1.55
214 Longford-Drogheda (0-1) 2 1.60
215 UCD-Waterford (3-0) 1 1.90
213 Galway-St Patricks (0-1) 2/2 2.60
165 Scunthorpe-Yeovil (1-0) 1 1.55

KAZANILAN TUTAR: 2291,83 YTL
KUPON BEDELÄ°: 100 YTL
MÄ°SLÄ°: 100
SÄ°STEM: 6
TOPLAM ORAN: 23.17


Timuçin Eriç: KADIKÖY'E KALIR

Beşiktaş savunma, Fenerbahçe hücum gücüyle ön plana çıkıyor. Kupadaki final vizesi için ilk kapışmada ağır basan taraf yok. İnönü'de atılacak düğüm, Saracoğlu'nda çözülür.

116 MANCHESTER UNITED-ROMA - 1
Kendisinden beklenenin de üzerinde bir performans çizen Roma, Şampiyonlar Ligi'nin kuşkusuz en flaş takımı oldu. Özellikle Lyon'u safdışı bıraktıktan sonra favoriler arasında gösterilen Manchester United'a evinde de geçit vermeyen Totti idaresindeki Roma, Ada'da bir hayli terleyecek. 2-1'in rövanşında tur ne kadar İtalyan ekibinin cebinde olsa da Ronaldo, Saha, Rooney ve Giggs dörtlüsüyle Old Trafford'da rakipleri için tek kelimeyle "Kabus" olan Kırmızı Şeytanlar kazanacaktır. (1.45)

212 SARIYER-ARSÄ°NSPOR - 2
Büyük hayal kırıklığı yaratan Sarıyer, Lig A yolunda umutlarını çok erken tüketti. Arsinspor ise büyük bir çıkış içinde ve hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor. Lider Boluspor'un ardından ikincilik koltuğu adına büyük bir yarış var. Karadeniz ekibi zirve yarışında avantaj kaybetmemek için İstanbul deplasmanınından evine 3 puanla dönmek zorunda. (1.75)

221 BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE - 0
Şampiyonluk yarışında başbaşa kalan iki ezeli rakip, ilk kozunu kupada paylaşacak. Önceliği lig şampiyonluğuna verseler de derbi zaferiyle morallenmek isteyen devlerin İnönü'deki randevusunda beraberlik bozulmayacak gibi. Beşiktaş savunma, Fenerbahçe de hücum futboluyla ön plana çıkıyor. Ezeli dostların mücadelesinde final vizesi Kadıköy'deki son kapışmaya kalır. (3.00)

222 B.MÃœNÄ°H-MILAN - 0
İtalya'da hakemler tarafından da hırpalanan Bayern Münih yine de 2-2'lik beraberlikle hakkı olan galibiyete ulaşamadı ama evine avantajlı bir skorla döndü. Milan, eski Milan değil. Ancak, Kaka gibi bir starla yine de yabana atılmamalı. Allianz Arena'daki randevuda da beraberlik ağır basan sonuç. (2.80)

311 TOKATSPOR-ERZÄ°NCANSPOR - 1
İki takım için de kritik bir sınav. Küme düşmemek için çırpınıyorlar ve bu karşılaşmadan alacakları sonuç bir anlamda kaderlerini belirleyecek. Umutlarını devam ettirmek için galibiyetten başka çıkar yolları olmayan rakiplerin mücadelesinde, ev sahibi avantajıyla Tokat bir adım önde. (1.55)

335 TOTTENHAM-SEVILLA - 1
Şampiyon, UEFA'daki apoletini kaptırmak istemiyor. Ancak, Tottenham da evinde rakipleri için korkulu rüya. Sevilla, ilk maçtaki 2-1'lik galibiyetin avantajıyla beraberliği düşünecek. Tottenham, golcüsü Berbatov faktörüyle galibiyete çok daha yakın. (2.00)
Toplam Oran: 66.07

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!