Bizimki dizi aşkı

Güncelleme Tarihi:

Bizimki dizi aşkı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2002 01:38

Asmalı Konak dizisinin Seymen'i Özcan Deniz ile Bahar'ı Nurgül Yeşilçay, ‘‘Dizide yaşadıkları aşk gerçek hayata da yansıdı’’ sözlerine gülüp geçiyorlar. Deniz ve Yeşilçay, ‘‘Biz çok iyi dostuz. Aşkımız dizide’’ diye konuşuyor.

Geçtiğimiz günlerde rol gereği saçlarını sarıya boyattığı için eleştirilen Özcan Deniz ile ‘‘İkinci Bahar’’ dizisinin Gülsüm'ü Nurgül Yeşilçay'ın başrolünde oynadığı ‘‘Asmalı Konak’’ dizisi, iki genç sanatçı hakkında aşk söylentilerinin doğmasına neden oldu. ‘‘Dizideki aşklarını gerçek yaşamlarına taşıdılar’’ iddialarına gülüp geçen iki sanatçı, söylentilerin dostluklarını engelleyemeyeceğini belirttiler.

Özcan Deniz, ‘‘Televizyonlarda ikimiz arasında yaşanıyormuş gibi gösterilen aşk hikayesi, aslında sadece dizide Bahar ile Seymen arasında geçiyor. Biz sadece senaryodaki rolü iyi anlattık’’ dedi. Deniz, bu tip dedikodu haberlere alışkın olduğunu, o nedenle daha makul karşıladığını söyledi.

Nurgül Yeşilçay ise dedikodular ve haberlere çok şaşırdığını belirtti. Yeşilçay, ‘‘Dizinin ilk bölümü yayımlandı. Magazin programlarında sanki bizim gerçek duygularımızmış ya da onları gerçekten yaşamışız gibi anlatılan her şey dizide geçiyor. Bu haberleri yapanlar şimdi hiç utanmayacak mı çok merak ediyorum’’ diye konuştu.

REYTİNG HABERLERİ

Bazı dizilerin çekimleri sırasında reyting kaygısıyla böyle haberlerin yayıldığını belirten ikili, ‘‘Bizim hiç böyle bir kaygımız olmadı. Çünkü biz iyi bir şeyler yapmaya çalıştık. Senaryomuz da güçlü. Bu nedenle hiç böyle bir çabamız olmadı. Sadece dizinin konusunu anlattık’’ dediler.

Deniz ve Yeşilçay, dedikoduların diziye emek veren diğer oyunculara da saygısızlık olduğunu belirttiler. Deniz ve Yeşilçay, ‘‘Asmalı Konak dizisinde Selda Alkor gibi yıllarını oyunculuğa vermiş insanlar var. Herkes büyük bir istekle çalışıyor. Bütün bunlar hiç görünmüyor. Bu da bizi çok rahatsız ediyor’’ dediler.


Neler oluyor orada?


ÇEKİME ERTELEME

Sinan Çetin müziklerini beğenmeyince, Sibel Can'ın reklam filmi çekimi ertelendi. Beğenilen yabancı parçanın telifi ödenene kadar çekimler yapılamayacak.

GÜLBEN'DEN DİZİ

Gülben Ergen, Tarık Akan'la dizi çekecek. Akan'ın projeye sıcak baktığını söyleyen Ergen, ‘‘Tarık Akan ismi beni çok heyecanlandırdı’’ dedi

YENİ BİR AŞK MI

Müjdat Gezen'in hazırladığı ‘‘Kabare Tri Peypırs’’ adlı müzikalde rol alan Çağla Şıkel'le, koreografiyi hazırlayan Tan Sağtürk arasındaki yakınlaşma dikkat çekti.

YAPRAK YAKALANDI

Yaprak Özdemiroğlu, müzisyen eşi İskender Paydaş'tan ayrıldıktan sonra Angelique Bar'dan çıkarken ilk kez yeni sevgilisiyle objektiflere yakalandı.

KEYFİ YERİNDE

Sevgilisi İbrahim Kutluay'dan ayrıldıktan sonra Ragıp Dönmez'le aşk yaşayan Demet Akalın, Home Store'da çalışan Murat adlı bir gençle Tarabya'da eğlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!