Ödüllü cevap

Güncelleme Tarihi:

Ödüllü cevap
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Hande Yener, müziğini, albümünü ve heyecanını anlattı. Yeni albüm hazırlığında olan Hande, sevenlerine güzel şarkılar sunmak için gece gündüz demeden çalıştığını. Bu sene ilki gerçekleştirilen Powertürk Müzik Ödülleri’nde En iyi Albüm Ödülünü ‘Apayrı’ albümü ile almanın kendisini mutlu ettiğini söylüyor. Bu ödülle birlikte çok eleştirilen ‘Apayrı’ albümünün sanıldığı gibi reddedilen bir albüm olmadığı ve Türkiye’de müzikte değişim rüzgarlarının estiği bir kez daha kanıtlanmış olmanın ayrı bir keyif olduğunu da söylemeden geçemiyor.

Haberin Devamı

Hande Yener fotoğrafları için tıklayınız...

Ödüllü cevap

Powerturk izleyicileri tarafindan ‘En iyi Albüm’ dalında ödülünü alan Hande Yener, “Ekibim ve müziğimdeki gelisimlerin yaninda sahne showlarim, video kliplerim, basindaki görüntülerim için de piyasadaki bildik isimlerle degil yenilikleri takip eden tasarimcilarla caliştim. Sadece sanat için üretilerek masum bir şekilde sanatseverlere sunulan albümüm diger sanat dallarından da destegini aldi böylece her şey olması gerektiği gibi estetik bir tutarlilikla gelişti. Müzikseverler için yeni bir trendin de başlangıcı olan ‘Apayrı’ albümünde sık sık duyduğum ve en sevdigim yorum “Aaaa Türkçe’de de house muzik yapılabiliyormuş” oldu. Çünkü hedefim buydu. İşte dinleyiciler Powerturk aracılığıyla bu çok konuşulan album ile ilgili en gerçek yorumu yapıp güzelliğe olan inancımı ve sabrımı ödüllendirdiler. Her oy için binlerce tesekkur” diyor.

Haberin Devamı

Sevenlerine karşı sorumlulukları olduğunu dile getiren Hande Yener, “En iyi albüm kategorisi bir albümün; sözü, müziği, müzikal yapısı ve kalitesi, enerjisi, stüdyo kayıtlari, yorumcunun albümle bütünleşmesi gibi bütünü oluşturan bir çok ayrıntıyı ödüllendirir. Bir kez daha anladim ki, sanılanın aksine bütün bu ayrıntılara benim gibi herkes önem veriyormuş. Nisan ayında çıkacak yeni albümümde daha detaylı bir çalışma yaptık. Kullandığımız soundlar dünyanın soundu, melodiler ve sözler daha yeni her şey kalbimizden nasıl geldiyse öyle. Sıcak ve samimi daha şimdiden içim rahat bir sekilde 2008 Powertürk muzik ödüllerinde görüşmek üzere diyebilirim” diyerek heyecanını anlatıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!