Keçili evlenme teklifi

Güncelleme Tarihi:

Keçili evlenme teklifi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2007 00:00

Çeçenistan’ın Moskova destekli lideri Ramzan Kadirov, güzellik yarışması için Rusya’ya gelen Kenyalı finaliste Çeçen usullerine göre keçi vererek evlilik teklifinde bulundu. Ancak olay baştan sona espriydi ve Kenyalının katıldığı yarışma zaten evli güzeller yarışmasıydı.

RUS yanlısı Çeçen lideri Ramzan Kadirov, Rusya’da yapılacak olan dünya evli kadınlar güzellik yarışmasına katılan Kenya güzeli Caroline Varkaik’e kendisiyle evlenmesi için başlık parası olarak iki at, iki tavuk ve keçi hediye etti. Kenyalı güzel, Kadirov’un teklifini kibarca reddetti, ancak gelecek sene yine kendisini ziyarete geleceğini dile getirdi.

8 Mart Kadınlar Günü’nde Rusya’nın Soçi şehrinde yapılacak 2007 Dünya Kadınlar Güzellik Yarışması için Moskova’ya gelen katılımcıları özel uçak göndererek Çeçenistan’a getiren Ramzan Kadirov, Kenyalı güzelle yakından ilgilendi.

İnguşetya Havaalanı’ndan 15 Porsche araçtan oluşan bir konvoyla alınan güzeller sıkı koruma eşliğinde başkent Grozni’ye getirildi. Dünyaya "Bakın bizim burası yaşanılacak bir yer olmaya başladı" mesajı vermek isteyen Kadirov güzelleri bizzat karşıladı va kenti gezdirdi. Kadirov, hayvanat bahçesini gezdirirken aşırı derecede ilgilendiği Kenya güzeli Karolin Varkaik’i eş olarak almaya hazır olduğunu açıkladı.

Evli kadınlar yarışmasına katıldığı için haliyle evli olan Varkaik’e "Sizi eş olarak alabilirim" diyen Kadirov esprili teklifine karşılık "Beni eş olarak almadan önce başlık parası ödemeniz gerekli" yanıtını alınca ortadan kayboldu. Ramzan Kadirov, on dakika sonra Kenya güzeline başlık parası olarak iki at, bir keçiyle iki tavuk getirdi. Keçi esprisini kahkahayla karşılayan dört çocuk annesi Kenyalı güzel Kadirov’a sıkıca sarılarak, "Bu yıl sizin eşiniz olarak burada kalamam, ancak seneye sizleri yine ziyaret ederim" dedi.

Geçen yıl Rusya’da düzelenen yarışmada birinci olan Kosta Rika güzeli ülkenin önde gelen bir zenginiyle evlenmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!