Fenerbahçe, Kenan Evren'i hasta ediyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Kenan Evreni hasta ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2007 14:25

Marmaris Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği 100. Yıl Balosu'na katılan 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, "Artık Fenerbahçe'nin maçlarını izleyemiyorum. Heyecanlanıyorum, tansiyonum yükseliyor" dedi.

Pineta Otel'de düzenlenen baloya Kenan Evren'in yanı sıra Muğla Valisi Mustafa Temel Koçaklar, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tümamiral Celal Parlakoğlu ile 2. Başkan Nihat Özdemir, Derneklerden Sorumlu Asbaşkan Mithat Yenigün ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Konukların, "Fenerbahçe Andı"nı içmesiyle başlayan baloda İkinci Başkan Nihat Özdemir; Kenan Evren, Vali Koçaklar ve Tümamiral Parlakoğlu'na 100. yıl anısına futbolcular tarafından imzalanmış birer forma hediye etti.

"TANSİYONUM ÇIKIYOR"

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, televizyonda diğer takımların karşılaşmalarını rahatlıkla izlemesine rağmen Fenerbahçe maçlarını seyredemediğini belirterek, "Bir zamanlar ben de rahat rahat maç izleyebiliyordum. Ancak Fenerbahçe mağlup olduğu zaman üzülüyorum. Bir bakıyorum tansiyonum 16-17 ye çıkıyor. Bu yüzden sağlığımı düşünerek artık izlemiyorum" şeklinde konuştu.

Geç saatlere kadar süren baloda Marmaris Fenerbahçeliler Derneği yararına yapılan açık arttırmada futbolcuların imzasını taşıyan 100. yıl forması turizmci Kadir Çelik tarafından 5 bin 500 YTL'ye satın alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!