Eşini bu sahneye hazırladı

Güncelleme Tarihi:

Eşini bu sahneye hazırladı
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 08, 2007 00:00

Çekimleri 7 yıl önce bitmesine rağmen bir türlü vizyona girmeyen "Romantik" filmi, şimdi de Esin Moralıoğlu'nun cesur sahneleriyle gündemde. Moralıoğlu, Teoman'la olan sevişme sahnesi için "O sahneleri eşim de biliyor" dedi.

Haberin Devamı

 İşte o sahneler...

Eşini bu sahneye hazırladı

EÅŸimin bundan haberi var
2 Mart'ta vizyona girecek olan "Romantik" filminde Teoman'la cesur sevişme sahneleri bulunan Esin Moralıoğlu, bu karelere eşi İshak Çelit'i şimdiden hazırladı. Moralıoğlu, "Eşimle önceden bu filmi konuştuk. Açık sahnelerin olduğunu biliyor. İkimiz için de sorun yok" dedi.

Esin Moralıoğlu, işadamı İshak Çelit ile geçtiğimiz ağustos ayında nikah masasına oturmuştu.

 

O sahnede çok terlemiştik

     Â

Eşini bu sahneye hazırladı

Moralıoğlu, 7 yıl önce verdiği röportajda ise o sahneyle ilgili şunları söylemişti: "Erotizm dolu bir sahneydi. Teoman'la o sahneyi çekerken bayağı terledik. Sonuçta böyle bir yakınlaşma olduğunda vücut adrenalin salgılıyor. Erkek arkadaşınız olmasa bile o heyecanı yaşıyorsunuz."

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea1895f018fbb8f86aff80
Bu tartışmanın içinde olmam
Sinan Çetin filmdeki sevişme sahnesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Esin Moralıoğlu'nun filmdeki performansından memnunum. Tek bir sahneyle çok şey anlattı. Her profesyonel oyuncu gibi bu sevişme sahnesinde yapması gerekeni yaptı. Ancak 'Romantik' sadece bu sahneyle değerlendirilmemeli. Romantik çok önemli bir film. Büyük bir aşkı ve dostluğu anlatıyor. Lütfen bu tartışmanını içine beni sokmayın. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!