Baba ve kızını öldüren zanlı intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Baba ve kızını öldüren zanlı intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2006 10:56

Antalya'nın Kumluca ilçesinde dün Şevket Akbulut ile kızı Seval Akbulut'u öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı Ahmet E.Ö, il merkezinde bir halk otobüsünün içerisinde başına tabancayla ateş etti. Ağır yaralanan zanlı, hastanede öldü.

Haberin Devamı

Kumluca'ya bağlı Yazır köyü Keller Mahallesi'ndeki evlerinde Şevket Akbulut (67) ve kızı Seval Akbulut'u (37) öldürdüğü iddiasıyla aranan Ahmet E.Ö'nün (56), cinayetin ardından olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla otobüse binerek ilçeden ayrıldığı anlaşıldı.

Seval Akbulut ile iki yıl nikahsız yaşadığı ve bir süre önce ayrıldığı belirtilen Ahmet E.Ö'nün aranması için güvenlik güçleri, Kumluca, bölgedeki diğer ilçeler ve il merkezinde araştırmayı genişletti. Polise, gece Antalya Otogarı'ndan şehir içine yolcu taşıyan halk otobüsünde bir yolcunun Konyaaltı Sahil Yolu'na gelindiği sırada başına tabancayla ateş açarak intihara kalkıştığı bilgisi ulaştı.

Otobüs içerisinde intihara kalkışan kişi ağır yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılırken, yapılan incelemede bu kişinin baba ve kızının öldürülmesiyle ilgili aranan Ahmet E.Ö. olduğu belirlendi. Zanlı, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!