Takıntılı çift

Sinan Serter-Özlem Yıldız çifti, her hafta aynı gün aynı saatte Kanyon alışveriş merkezi içindeki sinemada film izlemeyi adet haline getirdi.

İki hafta önce "Babil"i izleyen çift, geçtiğimiz gece yine aynı salonda, aynı seansta, aynı koltuklarda saat 22.00’de "Borat"ı izliyordu. Acarkent’te oturan Serter ile Yıldız, vizyona giren filmleri kaçırmak şöyle dursun, salon ve saat konusunu hatta koltukları bile takıntı haline getirmiş görünüşe göre!/images/100/0x0/55eac929f018fbb8f8969c99

İstanbul şubesi açıldı

Geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum-Türkbükü’nün rağbet gören adreslerinden biri dei Levendis Rum Meyhanesi’ydi... Figen Doğusoy ve Emre Ergani ortaklığındaki restoran, artık İstanbul’da da müdavimlerini ağırlıyor. İki ortak sonunda Levendis’i Ortaköy’deki Blackk’in üst katına taşıdı. Fiks mönünün olduğu restoranda mönü; mezeler, ara sıcaklar, günün balığı veya günün spesyalitesi, tatlı ve limitsiz yerli içkiden oluşuyor.

Yeni başkan

Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) Mütevelli Heyeti’nin geçtiğimiz hafta yapılan II. Olağan Toplantısı’nda, Erhan Dumanlı yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın başkanlığını 3 yıl boyunca sürdürecek olan Dumanlı "Yönetim kurulumuz, ülkemizin eğitim alanındaki çalışmalarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır" dedi. Yeni yönetim kurulunda Hale Dicleli de yer alıyor.

Eserler bugün tanıtılıyor

İstanbul Modern Sanatlar Galerisi, 9 Aralık günü saat 14.00’te Türk Klasik ve Modern Resim, Seramik ve Heykel Müzayedesi’ne ev sahipliği yapacak. Müzayedede satışa sunulacak eserlerin tanıtımı bugün saat 18.00’de, Barbaros Bulvarı No: 113/B Balmumcu adresindeki galeride yapılacak.

Sadece sahnede çapkın

Gerard Lauzier’in yazıp Gencay Gürün’ün Türkçe’ye çevirdiği, Metin Serezli’nin yönettiği "Kaçamak" adlı oyunun galası, önceki akşam Profilo Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Metin Serezli, Kerem Atabeyoğlu, Argun Kınal, Levent Ulukut, Gözde Kansu, Melis Eronat, Somer Kavran, Fatoş Özcan, Ebru Vardal, Tuğçe Doras ve Serkan Budak’ın rol aldığı oyunun galasına Nilgün Belgün, Cihan Ünal, Murat-Deniz Murathanoğlu, İzzet-İpek Günay, Can Gürzap gibi birçok ünlü katıldı. Oyunda kendinden yaşça küçük bir kıza aşık olan yaşlı bir ressamı canlandıran Metin Serezli "Ben sahnede çok çapkın oldum, ama özel hayatımda hiç çapkınlık yapmadım" dedi.

Hafta sonu keyfi

İstanbul’un 24 saat yaşayan ender kafelerinden biri olan Chocolate, Nişantaşı’na geldikten sonra sabah kahvaltılarıyla da adını duyurmaya başladı. Mekanın özellikle hafta sonu kahvaltıları, otellerin açık büfe brunch’larını aratmıyor. Mekanın sahibinin Demet Akalın’ın boşandığı eşi Oğuz Kayhan olduğunu hatırlatayım.

Hilton’da Harem

Sedef Çalarkan, Harem Koleksiyonu’nu tanıtmak amacıyla geçtiğimiz akşam Hilton İstanbul The Roof’ta bir yemek verdi. Daha önce "Osm@n" markası ile Osmanlı döneminin yansımalarını günümüzün kültürel havuzuna taşımayı hedefleyen Çalarkan, Harem Koleksiyonu’nda ise aynı kaynağın kadınlar dünyasına ait yönünü irdeledi. Daha önce Louis Vuitton, Derin, Arzu Kaprol, Telsim gibi önemli firmalarda danışmanlık ve yöneticilik yapan Çalarkan’ı bu özel günde arkadaşları Deniz Akkaya ile Güzide Duran da yalnız bırakmadı.
Yazarın Tüm Yazıları