Yarışma aşkı bir yıl sürdü

Güncelleme Tarihi:

Yarışma aşkı bir yıl sürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2006 14:38

Geçen yıl Kanal D’de yayınlanan ‘Hayaller Gerçek Oluyor’ adlı yarışma programında tanışıp evlenen Gökhan Sıdal ile Sermin Yıldız, ‘şiddetli geçimsizlik’ nedeniyle boşandı. Sermin’in psikolojik tedavi gördüğünü evlendikten sonra öğrendiğini söyleyen Gökhan Sıdal, “Yarışmadan sonra Sermin bambaşka bir insan oldu. Evliliğimiz süresince eski erkek arkadaşı ile ilgili açıklayamayacağım bir takım gelişmeler yaşandı ve karşılıklı boşanmaya karar verdik” dedi.

Kanal D’de yayınlanan ‘Hayaller Gerçek Oluyor’ adlı yarışma programı, Ata Türk’ün ölümünün ardından 2 ayda RTÜK kararı ile sona erdi. Damat ve gelin adayları ile kayınvalidelerin katıldığı yarışmayı, gelin adaylarından Nagihan Erdem birincilikle bitirdi. Evdeki hiç bir damat adayı ile evlenmeyen Nagihan, ödül olarak verilen altınları alarak memleketi Konya’ya döndü. Yarışmada kayınvalideler arasında birinci olan Remziye Sıdal’ın oğlu Gökhan Sıdal ise gelin adaylarından Sermin Yıldız ile 13 Kasım 2005’te evlendi.

Televizyon ekranlarında milyonlarca kişinin gözleri önünde birbirlerine aşık olduklarını itiraf eden Gökhan ve Sermin’in evlililiği 1 yıl sürdü. Evlendikten sonra Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde yaşayan genç çift geçen hafta ‘şiddetli geçimsizlik’ nedeniyle boşandı.

Sermin ile anlaşmalı boşandıklarını söyleyen Gökhan Sıdal, “Yarışmada tanıdığım Sermin ile Bandırmada’ki Sermin arasında dağlar vardı. Evliliğimiz bazı sorunlarla başladı. Evlenene kadar Sermin’in daha önce ruhsal tedavi gördüğünü bilmiyordum. Evlendikten sonra ailevi bir takım sorunlar nedeniyle psikolojik tedavi gördüğünü öğrendim. Evlendikten sonra inanılmaz agresif tavırlar sergilemeye başladı. Evliliğimiz süresince eski erkek arkadaşı ile ilgili açıklayamayacağım bir takım gelişmeler de oldu. Bana ve aileme karşı çok büyük yanlışlar yaptı. Karşılıklı olarak boşanmaya karar verdik ve geçen hafta resmi olarak boşandık. Sermin, boşandıktan sonra telefonlarını da değiştirdi. Artık ne yüzyüze ne de telefonla görüşüyoruz” dedi.

Eşi Gökhan’dan boşanan Sermin’e ulaşılamadı. Sermin’in İstanbul’da yaşadığı öğrenildi.

‘Hayaller Gerçek Oluyor’ adlı yarışmada birinci olan Nagihan Erdem ise genç çiftle evlilikleri süresince görüştüklerini aralarındaki sorunları bildiğini söyledi. Sermin’in bir süre psikolojik tedavi gördüğünü Gökhan’dan öğrendiğini belirten Nagihan, “Yarışma ayrı bir dünyaydı. Evin içinde herşey başbaşkaydı. Dünya hepimiz için toz pembeydi. Ancak evden çıkınca karşımızda bambaşka bir dünya bulduk. Dışarıya adapte olmakta oldukça zorlandım. Gökhan ile Sermin’in de dışarıya adapte olmakta zorlandığını biliyordum. Evlilikleri süresince her ikisi de mutlu olamadı” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!