Tek kelimeye sığmayan şişman aktivite

Güncelleme Tarihi:

Tek kelimeye sığmayan şişman aktivite
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2006 00:00

10 muhteşem konser, 25 gösteri ve workshop, 15 imza ve tanışma saati ve 50 trend marka... Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Trend Show kaçmaz! 50 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi beklenen Trend Show ’07’nin üçüncüsü 7-10 Aralık tarihleri arasında Lütfü Kırdar’da müzikseverlerle buluşacak.

Sahne performanslarında yine pop, rock ve rap müziğin önemli isimleri var: "Apayrı" albümüyle artık ayrı bir yere koyduğumuz Hande Yener, "Renkli Rüyalar Oteli" albümüyle muhteşem bir dönüş yapan Teoman, Mor ve Ötesi ve hip-hop ve rap’in kralı Ceza, bu yılın bombalarıÉ ’’Hafif Müzik’’ albümüyle kalbimizi tekrar fetheden Vega, Sezen Aksu ile yaptıkları "Tempo" düetiyle yaza damgasını vuran Hepsi, farklı müzik tarzıyla rock müziğe yepyeni bir soluk getiren Redd, elektronik altyapılı rock müziğin en usta ismi Hayko Cepkin, Dorian ve yeni underground grubu Pinhani, Trend Show ’07’de sahneye çıkacak isimler.

KÖPÜK ŞOV İZLENİR

Trend Show ’07 sadece peşi sıra yapılan konserlerden ibaret değil. Dünyanın en büyük, en uzun ve en çok sayıda iç içe hapsolmuş baloncuk rekoruna sahip Ana Yang’ı, dört gün boyunca sahnede izleme ayrıcalığını kaçırmamak gerek. Yine Türkiye’de ilk kez sahne alacak tek kişilik orkestra That 1 Guy Türkiye’nin en trendy şovunda.

Ayakkabının da akıllısı olur

Nike ve Ipod tasarımcıları, ayakkabının tam ortasında bir sensör yerleştirerek, adımları sayan ve böylece kaç km. yüründüğünü gösteren bir ayakkabı üretmişler. Amerika’da 29 dolara satılıyor. Bilgi için adres: www.nike.com

Bir çift çorap iki çift bacak

Britney Spears ve Paris Hilton şık olmak için sadece paranın yeterli olmadığını bir kez daha kanıtladı. Birlikte Los Angeles’ta bir partiye katılan Britney ve Paris, geceliğe benzeyen mini elbisenin altına file çorap giymişti ama sadece birer bacaklarına! File çorapların fabrikasını bile kurabilecek kadar çok paraya sahip olduklarına göre bu komik görüntünün nedeni sadece yeni bir akım yaratma isteği olabilir.

Sizce nasıl?

Nefes almadan izlediğimiz dizi "Lost" üçüncü sezonuyla yine ekranlarda! Sizce Lost’un üçüncü sezonu ilk iki sezonundan daha mı heyecanlı yoksa artık sıktı mı? Cevaplarınız için tirtil@hurriyet.com.tr

Sana ilgi duyan ama duygularından bir türlü emin olamadığın biri var. Sana gerçekten aşık olup olmadığını nasıl anlarsın? Bunun için testi çözmen yeterli.

Hafta sonu seninle sinemaya gitmek istiyor ama sen kapalı bir yer istemiyorsun...


a- O beni hiç kırmaz. Dışarıda bir yerlerde otururuz.

b- Onu kendi haline bırakırım.

c- Eğer çok ısrar ederse onu kırmam.

En sevdiğin arkadaşınla görüşmelerinizi azaltmanı istiyor.

a-
Onunla bu konuyu konuşurum.

b- O hayatımda yokken bu arkadaşım vardı.

c- O benim için herkesten önemli.

Bir hafta sonra ikinci ayınız bitiyor....

a-
Geçen ay çok güzel bir sürpriz hazırlamıştı. Bu ay da yapacağından eminim.

b- Özel günleri umursamıyor.

c- Ben ona bir sürpriz hazırlarım.

Gün içerisinde sana yazdığı mesaj sayısı...

a- Hiç saymadım, saysam işin içinden çıkamam zaten.

b- Ben mesaj atarsam cevap verir, gereksiz harcamalar ona göre değil.

c- Mesaj manyağı olan benim, o ise arada bir atar.

Seninle en çok vakit geçirmeyi sevdiği yer...

a- Onunla ilk tanıştığımız yer.

b- Kendi keşfettiği ilginç mekanlar.

c- Onunla her yer güzel.

A’lar çoğunluktaysa

Sizi iki çılgın sevgilisiniz, deli aşıklarsınız. Her şarkı sizi anlatır şimdi, her yerde birbirinizin adını görürsünüz. Hal böyle iken test diyor ki, bundan iyisi Şam’da kayısı. Bu devirde böyle bir aşık bulduysan sakın kaçırma.

B’ler çoğunluktaysa

Açık konuşmak gerekirse, bu havalar böyle orta halli ilişkileri kaldırmaz. Üstelik karşındaki kişi sana aşık değil. Seni seviyor olabilir ama unutma ki, arkadaşların ailen hatta varsa köpeğin bile seni seviyordur. Bu bir tuzak olabilir!

C’ler çoğunluktaysa

Senin kadar şıpsevdi biri daha yoktur herhalde şu hayatta. Bırak da insanlar sana aşık olsun. Aşk için yaşıyorsan en azından karşındakinin de sana olan duygularına dikkat et. Unutma, kaçan her zaman kovalanır.

ENİYİ WEBCAM PERFORMANSLARI

http://www.youtube.com/watch?v=Rl8E5UcZ-fY

Mimikli performans

İki yabancı System’ci gencin System of a Down-Chop Suey performansı, diğer webcam denemelerinin içinde belki de en teatral olan.

http://www.youtube.com/watch?v=CMctJO1xIHU

Kalçalar yalan söylemez

Shakira’nın Hips Don’t Lie şarkısını bir de Giselle ablamızdan izlemelisiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=t9WJ5bCskdY

Wattashiva Candy

Candy çizgi filmini hatırlamayanınız var mı? Sarışın hanım kızımız yerine, boynunda rakunla bir Candy’cik ve bir de amca versek?

Kendi şarkısını unuttu

Lily Allen cephesinden her gün yeni haberler gelmeye devam ediyor. Coldplay solisti Chris Martin ile yardım amaçlı bir konserde düet yapmaya hazırlandığını öğrendiğimiz Lily, son konserlerinden birinde şarkısı "Everything’s Just Wonderful"un sözlerini unutmuş. Özür dileyerek başka bir şarkıya geçen Lily, neyse ki, asistanının internetten bulduğu sözlerle şarkıya daha sonra devam edebilmiş.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!