Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2006 00:00

29 YTL’den başlayan fiyatlarla uçuş

Sun Express, dinamik fiyatlandırma sisteminin esas alındığı uygulamasıyla, erken rezervasyon yaptıran yolcular için bilet fiyatlarını 29 YTL’den başlatıyor. Uygulama tüm iç hat uçuşlarda ve belirli bir kontenjanla sunulan biletler için geçerli. Kış tarifesiyle birlikte, İzmir’den sonra, Antalya ve Adana merkezli iç hat uçuşlarına da başlayan Sun Express, artan yolcu trafiğine paralel olarak filosunu da güçlendiriyor.

Dünya mutfağından lezzetler

Bodrum Turgutreis’deki Howthorn Karaca Otel’de 46 suit, 16 studyo suit, 26 executive suit ve iki kral dairesi olmak üzere 90 oda bulunuyor. Suitlerde cam kenarına yerleştiren jakuziler var. Otelde dünya mutfağından lezzetleri de bulmak mümkün. Örneğin; Olea Restorant Akdeniz mutfağından, The Moon Restorant Asya mutfağından tatlar sunuyor. (252) 382 83 82

Skal International ödülleri sahiplerini buldu

Dünya üzerinde 80 ülkede 500 kulübü ve toplam 25 bin üyesiyle seyahat ve turizmin tüm kollarını biraraya getiren uluslararası organizasyon Skal International, 2006 ödüllerini verdi. Sonuçlara 14 bin Skal üyesinin internet ortamında yaptığı oylamayla ulaşıldı. Skalite 2006’da, Şehir Otel dalında Çırağan Palaca Hotel Kempinski, Resort Otel dalında Hillside Beach Club Fethiye, Butik Otel dalında La Maison İstanbul, En İyi İç Turlar dalında Retur, En iyi Dış Turlar dalında Setur, Kongre Turizmi Yapan Acentalar dalında Visitur, Turizme Hizmet Eden Restoranlar dalında İstanbul Beyti, Yöresel Tadlar dalında Kuşadası Değirmen Restaurant, Eğlence Mekanı dalında İstanbul Reina, Hava Taşımacılığı dalında Atlas Jet, Deniz İşletmeciliği dalında Arkas Grubu, Kara Taşımacılığı dalında Varan Turizm, Profesyonel Rehber dalında Şerif Yenen, Turizm Yöneticiliği dalında İlber Ortaylı, Turizmin Tanıtımına Katkı dalında Formula 1, Yöresel ve Tarihi Değerlerin Korunması dalında Ankara Çengel Han, Turizm Medyası dalında www.turizmdebusabah.com, Turizm Eğitimi dalında Anadolu Üniversitesi Turizm Yüksek Okulu ve Çevrenin Korunmasına Katkı dalında TURMEPA ödül aldı. Johnsondiversey Hijyen Ödülü, Hilton İstanbul Otel’in oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!