Hande'nin basketçi sevgilisi

Güncelleme Tarihi:

Handenin basketçi sevgilisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2002 01:40

Yalanın Batsın şarkısıyla şöhreti yakalayan Hande Yener, birlikte olduğunu söylediği Galatasaraylı Kemal Tunçeri ile önceki akşam Çingene Bar'da eğlendi.

Pop müziğin sevilen sesi Hande Yener, Galatasaray Basketbol Takımı'nın oyun kurucusu Kemal Tunçeri'yle büyük bir aşk yaşıyor. İki sevgili, önceki akşam Çingene Bar'da eğlendi. Basının kendilerini görüntülemesini istemeyen sevgililer, gazeteciler içeri girdiği sırada tuvalete gittiler. Hande Yener, ‘‘Birkaç gündür birlikteyiz. Ama Kemal'in maçları var. O yüzden bu gece bizi affedin. Yoksa kulübünden ceza alır’’ diyerek fotoğraf çektirmeme nedenlerini açıkladı.

Hande Yener, saat 03.00'te arkadaşı Elif Güvendik'le beraber, arka kapıdan yine basın mensuplarına görünmeden bardan çıktı. Basketbolcu arkadaşı Tamer Oyguç'la ön kapıdan çıkan Kemal Tunçeri ise ‘‘Hande hanımın basının dışarı çıkarılmasını istediğini sanmıyorum. Benim hiçbir zaman basın mensuplarıyla sorunum olmadı. Ben daha önceki kız arkadaşımla fotoğrafım gazetede çıkınca ceza aldım. O yüzden birlikte çekilmek istemedik’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!