Lüks uğruna modellik yapıyordum

Güncelleme Tarihi:

Lüks uğruna modellik yapıyordum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2006 00:00

Modellerin hayatına özenerek evden kaçan ve sonrasında uyuşturucudan ölen bir genç kızın hayatını konu alan filmde oynamak üzere Türkiye’ye gelen Tuğçe Kazaz Seitaridi, Yunanistan’da sürdürdüğü yeni yaşamını ve filmini Elele’ye anlattı.

Geçen yıl Yunan oyuncu Yorgo Seitaridi ile evlenen ünlü manken Tuğçe Kazaz Seitaridi, yeni bir filme başlıyor. Filmde modellerin hayatına özenerek evden kaçan ve sonrasında uyuşturucudan ölen bir genç kızı canlandıracak olan model, "Can" karakteriyle kendisi arasındaki paralelliği "İçinde bulunduğum camiada tabii ki böyle şeyler gördüm, ama hayatımın bu noktasında kendimi hepsinden uzak tutuyorum" sözleriyle dile getirdi.

Daha önce meslektaşları tarafından disiplinsizlikle de suçlanan Tuğçe Kazaz Seitaridi, evlilikten sonra yaşamının nasıl değiştiğini ise şu sözlerle anlattı:

Jeep’e binmeyi bir şey sanırdım

"Geçen beş sene içinde birçok şey kazandım aslında. Bu maddesel dünyanın ne olduğunu köküne kadar anladım. İstediğin her şeyi yapabilmek, her kıyafeti alabilmek, jeep’e binebilmek, tatile, yurtdışına gidebilmek, en iyi restoranlarda yemek yemek... Eğer bunları yaşamasaydım, evimin kıymetini anlamazdım. Hayatımda yaptığım her şeyin bir sebebi var. Ben şimdi ikinci devremi yaşıyorum. Üçüncüye geçince de anne olacağım.

Aslında modelliğin yavaş yavaş sonuna geldiğimi hissetmeye başladım. Artık ruhumdan istediğim kadar bir şey veremiyorum işe. Ben gece dışarı çıkmayı, pahalı ayakkabıları, kıyafetleri, jeep’e binmeyi bir şey zannedip, bunlar için
/images/100/0x0/55ea9b91f018fbb8f88b11e8
modellik yapıyordum aslında. Bir genç kız olarak hoşuma da gidiyordu. Ben bunu çok iyi bir yerde durdurduğuma inanıyorum. Doyum noktasına ulaştım. Çünkü bu hastalığa yakalanırsan bütün hayatın boyunca kendi kendini mutsuz etmeye başlarsın. Bu yüzden de bir arayıştayım aslında."

Artık bir çantaya 500 euro vermiyorum

"Ben lüksün parayla hiçbir ilgisi olmadığını anladım. Yaşam standartlarımda hiçbir değişiklik olmadı. Sadece zevklerim değişti. Artık gidip bir çantaya 500 euro vermek istemiyorum. Onun yerine olanları kullanıp, yoga derslerime ve kocama zaman harcıyorum."

Bebek istiyorum

"Şu an hayatımda işimle ilgili bir arayışım var. Çünkü evimde çok huzurlu ve çok güvenliyim. Fakat hayatımda bir şeyler yapmak istiyorum. En büyük isteğim anne olmak. Şu an bir tarih yok ama kendi kendimi hazırlıyorum. Ruhum bana ne zaman ’Evet, şimdi yapalım’ derse, o zaman yapacağım. Biraz uzak şimdilik. 24 yaşındayım ve daha vaktim var. Allah’tan hayatımın erkeğini buldum. Onu yapacak güvencem var yanımda."

Bu ay Elele’de

Elele’nin kasım sayısında herkese "Aşk, Seks ve Mutluluk için 150 Taktik" kitabı hediye. Ayrıca oğlunun gay olduğunu öğrenen bir annenin yaşadığı travma, kadınların kendilerinden genç erkeklerle birlikte olma sebepleri ve Ata Demirer’in bugüne kadar gün yüzüne çıkmayan ev yaşantısı yine Elele’nin kasım sayısında...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!