Müzik haberleri

Güncelleme Tarihi:

Müzik haberleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2006 00:00

Haberin Devamı

MURAT BOZ CEPHESİNDE SON DAKİKA

Yaz başında yayınladığı single’ı Aşkı Bulamam Ben ile kısa sürede büyük ilgi gören Murat Boz, nihayet ilk albümünü tamamladı. Albüm, kendisinin yanı sıra Ozan Çolakoğlu, Ümit Sayın, Devrim Karaoğlu ve Tarkan’ın şarkılarından oluşuyor. Çıkış şarkısı Tarkan imzalı "Püf" olacak. Albüm 10 güne kadar çıkıyor. Murat Boz’un hayranlarına bir başka sürprizi de var. Kendisini, çok yakında yayınlanmaya başlayacak Ajda Pekkan’ın yeni klibi Amazon’da da izleyeceğiz.

 KANGROOVE, LONDRA YOLCUSU

İstanbul gecelerinin en beğenilen gruplarından Kangroove, dün gece son kez Balans’ta sahne aldı ve ilk albüm çalışmaları için Londra’ya uçtu. Grubun nisan ayında Türkiye’ye dönmesi bekleniyor. Döner dönmez de yeni şarkılarını hayranlarıyla ilk kez Balans’ta paylaşacaklar. 

ŞİRKET DEĞİŞTİREN ZEYNEP CASALİNİ

Haberin Devamı

İlk albümü Nihayet ile iyi bir çıkış yakalayan Zeynep Casalini, bir süre önce müzik şirketi TMC ile yollarını ayırdı. Yeni albümde yine Sinan Akçıl ile çalışan şarkıcının albümü neredeyse bitmiş durumda. Albümü dinleyenler, bu kez çok daha yenilikçi ve tempolu bir albümün geleceği müjdesini veriyor. 

AJDA’DAN REMİX ALBÜM

Ajda Pekkan, Cool Kadın’daki şarkılardan oluşan bir remiks albüm projesi üzerinde çalışıyor. Proje, henüz taslak aşamasında. Albümde, Sezen Aksu’nun önce Yeşim Salkım’a verdiği, sonra geri aldığı Söz adlı yeni bir şarkısının da yer alması planlanıyor. 

BILBOARD TÜRKİYE ÇIKIYOR

Rolling Stone’dan sonra dünyanın en önemli müzik dergilerinden olan Billboard, Türkiye’de yayınlanmaya başlayacak. Doğuş Dergi grubu bünyesinde çıkacak derginin ilk sayısı Kasım başında yayınlanacak. 

BİTMEZ BU RETRO

Geçtiğimiz haftalarda iki yeni nostalji albümü yayınlandı. İlki, DMC- Odeon ortaklığıyla yayınlanan "Bak Bir Varmış Bir Yokmuş" serisinin dördüncü albümü. İkinci albüm ise Hakan Eren’in müzik şirketi Ossi Müzik imzalı "Assolistler". Albümde Emel Sayın, Muazzez Abacı, Mediha Şen, Seçil Heper ve Yüksel Uzel’ın seslendirdiği Türk Sanat müziği klasikleri yer alıyor. Hakan Eren, yakında Seyyal Taner’in Naciye albümünü ve Seçil Heper’in en iyilerini de yayınlayacak.

 TARKAN’DAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ

Haberin Devamı

Yazın Açıkhava’da verdiği konserlerde yıllar sonra Türk Sanat müziği söyleyerek nabız yoklayan Tarkan, tamamen Türk Sanat Müziği şarkılarından oluşan bir albüm yapmaya karar verdi. Albümde, Duydum ki Unutmuşsun gibi klasikleşmiş Türk Sanat müziği eserleri yer alacak. 

BURCU GÜVEN ALBÜM YAPIYOR

Dizi yapımcısı ve senarist Birol Güven’in eşi Burcu Güven de bir albüm hazırlığında. Çocuklar Duymasın ve Kadın İsterse gibi eşinin dizilerinin jenerik parçalarını seslendiren Burcu Güven, pop-caz tarzında bir albüm üzerinde çalışıyor. Albüm aralık ayı gibi piyasada olacak.

 ORHAN GENCEBAY’A TRİBUTE ALBÜM

Sanatçı dostları Orhan Gencebay için bir tribute albüm hazırlıyor. Albümde, Orhan Gencebay şarkılarını Sezen Aksu, Nilüfer, Tarkan, Ajda Pekkan ve Sibel Can gibi güçlü yorumcular seslendirecek. 

MOBY ve DEPECHE MODE’DAN BEST OF

Haberin Devamı

Moby ve Depeche Mode, çok yakında Best of albümleriyle müzikseverlerle buluşacak. Kasım ayında EMI etiketiyle yayınlanacak albümlerde, müzikseverlere sürprizler de var. Ayrıca Depeche Mode, önümüzdeki haftalarda Touring the Angel adını verdikleri ve bu kapsamda temmuz ayında Türkiye’yi de ziyaret ettikleri turnelerinin DVD’sini yayınlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!